Zekerheid over je inkopen | Inkopen | Royal FloraHolland
Header Zekerheid over je aankopen

Zekerheid over je inkopen

Jij wilt de zekerheid dat de producten die je inkoopt, voldoen aan jouw verwachtingen en straks optimaal bloeien in huiskamers. Daarom werken we continu aan het verbeteren van ons kwaliteitsbeleid.

Betrouwbare productinformatie

Als koper wil je een optimale inkoopbeleving. Betrouwbare productinformatie en foto’s zijn daarom van cruciaal belang voor een betrouwbaar digitaal platform. Zeker doordat het schouwen vaak digitaal is en niet meer fysiek voorafgaand aan het veilen. Goede en duidelijke informatie over het bloemen- en plantenaanbod van kwekers verbetert jouw inkoopbeleving. Ook zorgt het voor een optimale prijsvorming voor kwekers. Het maakt niet uit of je op de klok inkoopt, of direct via Floriday, je moet erop kunnen vertrouwen dat dat wat je denkt te krijgen, ook zo is. Mocht dat toch een keer niet zo zijn, ook dan zijn we er om je te helpen met een reclamatie.
Diensten

Quality Index

Betrouwbare aanvoerinformatie is de basis voor een goede relatie tussen jou als koper en kwekers. Met de Quality Index (QI) houden we scores bij van alle kwekers. Hierin staat aangegeven hoe betrouwbaar de aanvoerinformatie per kweker is. Kwekers scoren op betrouwbaarheid met een A (hoog), B (middel) of C (laag). Voor jou als koper is de Quality Index een goed hulpmiddel bij het selecteren van partijen bloemen en planten.
Diensten

RFH photo

Als koper wil je geleverd krijgen wat je denkt te kopen. Met RFH photo, de Royal FloraHolland foto app op Floriday, is dat goed en makkelijk te borgen. Met hoogwaardige productfoto’s van partijen bloemen of planten en detailfoto’s van elke bloem of plant krijg je een goed beeld van de bloemen of planten. Door de koppeling met Floriday publiceer je deze foto’s ook makkelijk in je eigen webshop.
Floriday Laura van der List 11

Ontdek Floriday

Bloemen en planten verkopen en inkopen vanuit één plek, dat is Floriday. Je handelt er eenvoudig en veilig al je commerciële processen af. Werk online of gekoppeld met je eigen softwarepakket.
Diensten

Beeldbank

Wil je jouw klanten snel en efficiënt voorzien van representatieve foto's van jouw actuele aanbod? Maak dan gebruik van onze Beeldbank. Hier vind je op één centrale plek alle productfoto's van jouw aankopen. Snel en makkelijk te laden in je eigen webshop. Dat scheelt je tijd en geld, want de beeldbank is gratis.

Productreclamatie

De partij bloemen en planten die je in de ochtend hebt gekocht, wil jij als koper zo snel mogelijk bij je klanten hebben. Logisch dat je dan ook precies geleverd wilt krijgen wat je hebt besteld. Soms komt de kwaliteit of sortering van een aangekochte partij niet overeen met wat je op basis van de aanvoerinformatie had verwacht. In dat geval helpen we je graag om dit op te lossen.
Banner klok verandert

De klok verandert

De klok is voor veel kopers nog altijd een vertrouwde en succesvolle manier om bloemen en planten in te kopen. Daarom werken we aan het toekomstbestendig maken van de klok. Vraag en aanbod van bloemen en planten gaan we steeds meer centraal veilen, terwijl alles wel op verschillende logistieke hubs staat. Inkopen doe je vooral op de hub waar jij gevestigd bent.
Passende logistiek

Logistieke afhandeling

Of je nu al je bloemen en planten op de klok inkoopt, direct of juist de voorkeur geeft aan een combinatie van klok en direct: wij maken inkopen en afleveren zo eenvoudig mogelijk voor je.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Wij maken het handelen makkelijk voor je. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, ontdek je inkoopkansen en haal meer rendement uit je retailkanalen. Kies een dienst waar je meer over wilt weten.

Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.