RFH photo | Royal FloraHolland
Crown Jewels Gloriosa 011

RFH photo, hoogwaardige productfoto’s

Met de Royal FloraHolland productfoto-app (RFH photo) maak je snel en simpel foto’s van hoge kwaliteit die voldoen aan de richtlijnen van Royal FloraHolland. Ideaal om je bloemen of planten op de klok en via Directe verkoop op Floriday goed in beeld te brengen.

Snel goede foto's

De voordelen van RFH Photo:
  • Makkelijk realistische foto’s maken
  • Automatische controle op fotovoorschriften
  • Directe koppeling met Floriday catalogus
  • Duidelijke productfoto’s voor je kopers
  • Ook geschikt voor je eigen webshop en de beeldbank voor kopers

Royal FloraHolland en tulpenkweker René Appelman over RFH Photo

RFH Photo is een tool voor zowel kwekers als kopers. Tulpenkweker René Appelman vertelt over zijn ervaringen met de RFH Photo app.

Zet productfoto’s in de beeldbank

In de beeldbank van Royal FloraHolland zijn alle productfoto's van alle kwekers centraal opgeslagen. Zo kunnen kopers deze foto's ook gebruiken voor hun eigen verkoopprocessen, bijvoorbeeld in hun webshop.

Waar vind je deze app?

Om te starten met de app heb je een Floriday-account nodig. Heb je nog geen Floriday-account? Maak dan eerst een account aan. Ga daarna verder met de volgende stappen:
  1. Ga naar floriday.io en log in.
  2. Ga naar Instellingen > Apps en koppelingen > Zoek op RFH photo > Druk op Applicatie toevoegen. Je hebt nu op je computer een snelkoppeling gemaakt naar RFH photo. Je vindt deze altijd terug als je de appstore van Floriday opent. Na het koppelen van de app kun je ook meteen naar photo.floriday.io gaan en je aanmelden met je Floriday account.
  3. Op je smartphone kun je ook een snelkoppeling op je eigen bureaublad maken, zodat RFH photo bijna op dezelfde manier werkt als een app die je zelf installeert vanuit Google Play of de Apple Store.
  4. Android: Open photo.floriday.io in je (Chrome) browser, ga naar de drie streepjes voor de browser instellingen en klik op '(Pagina) toevoegen aan het startscherm'.
  5. iOS: Open photo.floriday.io in Safari, Tik op het deel-icoon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog), scroll omlaag om de extra opties te openen en tik op de optie 'Zet op beginscherm'.