Aanvoerinformatie | Aanvoeren | Royal FloraHolland
DSC0713

Goede aanvoerinformatie is belangrijk

Alle partijen in de keten vertrouwen op de juiste informatie. Of je als kweker nu gebruik maakt van de klok, Klokvoorverkoop, Direct Bieden of direct verkopen op Floriday. Wij helpen je om je aanvoerinformatie op orde te krijgen en te houden.

Inkopen makkelijker maken

Doen wat je belooft. Dat vergroot het vertrouwen van je klant in jou. Betrouwbare aanvoerinformatie is daarbij enorm belangrijk. Met de juiste en volledige achtergrondinformatie over elke bloem of plant maak je het voor kopers makkelijker om voor jou te kiezen.
Diensten

Quality Index

In de Quality Index (QI) houden we scores bij van alle kwekers. Hierin staat ook aangegeven hoe betrouwbaar de aanvoerinformatie is. Deze scores zijn inzichtelijk voor kopers. Als kweker scoor je een betrouwbaarheid van A (hoog), B (middel) of C (laag).
Floriday Laura van der List 11

Direct aanbod op orde

Vergroot je verkoopkansen in een paar stappen. Breng je directe aanbod op orde in Floriday.
Diensten

RFH photo, hoogwaardige productfoto’s

Met hoogwaardige productfoto’s van je partij bloemen of planten en detailfoto’s van elke bloem of plant krijgt je koper een goed beeld van je product. Je publiceert deze foto’s ook makkelijk in je eigen webshop of in onze beeldbank.
Diensten

Keuren van je product

De keurmeester kan je helpen met een gratis keurverzoek. Onze keurmeesters helpen je om zelf goede productfoto’s en -informatie aan te leveren.
Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.