Volg jouw verkopen | Aanvoeren | Royal FloraHolland
5 536907863

Volg jouw verkopen en de markt

Wij helpen je slim te ondernemen met allerlei handige diensten. Zo volg je eenvoudig alle ontwikkelingen in de markt. Ook houd je er makkelijk je verkopen en resultaten mee in de gaten.

Ondersteuning met inzicht en advies

We ondersteunen je om jouw commerciële doelen te halen. Bijvoorbeeld door je inzichten te geven die je helpen bij de dagelijks verkoop van je bloemen of planten. Of om de mogelijke groei van je bedrijf in de toekomst in kaart te brengen.
Diensten

Insights: volg je verkopen

De app Insights op Floriday geeft je als kweker duidelijk inzicht in prijs- en marktontwikkelingen op de klok en die van directe verkoop. Je ziet de cijfers van je handel en de gemiddelde prijzen van dat moment. Ook krijg je inzicht in de vorming van je prijs ten opzichte van de prijsvorming in een veilgroep. Insights heeft twee abonnementsvormen: Light en Basis.
Diensten

Clockview, blijf de klok volgen

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw producten het doen op de klok. Clockview toont bijna dezelfde informatie als de klokken op de fysieke hubs. Je hoort zelfs de veilingmeester.
Diensten

Strategisch Marktinzicht en -data

Ben je op zoek naar marktgegevens om je commerciële bedrijfsstrategie te versterken? Ons markt- en consumentendata dashboard Strategisch Marktinzicht helpt je verder.
Preview DSC3342

Overzicht alle data- en adviesdiensten

We ondersteunen je ook op maat bij je verkoop met bijvoorbeeld afzetadvies of salesmanagement. Heb je al eens een productmarktbeeld bekeken? Dat geeft je nieuwe kennis, waardoor je op een andere manier naar zaken leert kijken.
Diensten

Marktbezoek, leren van anderen

Ga je mee met ons op marktbezoek? Dan heb je een unieke kans om je bloemen en planten te bekijken en te vergelijken in het door jouw geselecteerde afzetland. Vol inspiratie en nieuwe ideeën kom je weer thuis.
Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.