Royal FloraHolland | Strategisch marktinzicht

Strategisch marktinzicht

Realiseer jouw commerciële ambities met actuele marktdata.

Ben je op zoek naar actuele marktdata om jouw commerciële bedrijfsstrategie te versterken? Heb je behoefte aan inzicht in (potentiële) afzetmarkten? Wil je weten waar de meeste kansen liggen voor jouw productgroep? Dit in een specifiek land, verkoopkanaal of winkelformule? Wil je de demografische ontwikkelingen en bestedingsbedragen per consumenten type of leeftijdsgroep weten? Het markt- en consumentendata dashboard Strategisch Marktinzicht stelt jou in staat om uw commerciële ambities te verwezenlijken.

Ervaring uit de sector

Nancy van Kleef (FM Group) en Noushka van der Burg (LG Flowers) halen markt- en consumentendata uit Strategisch marktinzicht van Royal FloraHolland. In deze video vertellen zij wat de voordelen zijn van het gebruik van dit platform.

Wat kost het?

Strategisch Marktinzicht (5 licenties)€554,50 per maand
Extra licentie€55,45 per maand
Tarief is geldig t/m 31/12/2024 en inclusief 5 licenties.

Bij afsluiting van deze dienst neem je een abonnement af voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 6 maanden.

Consumenteninzichten

Jaarlijks geven elke week consumenten uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aan wat ze aan snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten kopen, waar ze kopen en wat hun beweegredenen zijn. In 2021 zijn hier eenmalig de landen België, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Polen aan toegevoegd. Zie hieronder tabel de beschikbare landen en onderzoek jaren.

2019

2020

2021

2022

2023

Nederland

V

V

V

V

V

Duitsland

V

V

V

V

V

Frankrijk

V

V

V

V

V

Verenigd Koninkrijk

V

V

V

V

V

Polen

V

België

V

Zwitserland

V

Denemarken

V

Zweden

V

Italië

V

V