Passende logistiek | Inkopen
Passende logistiek header

Passende logistiek

Bij Royal FloraHolland kun je rekenen op betrouwbare en voorspelbare logistiek. Met onze oplossingen richt je de logistiek bovendien makkelijk, flexibel en zo efficiënt mogelijk in.

Passende logistiek vandaag

Hoe je ook bij ons inkoopt, je ontvangt de juiste producten op de afgesproken tijd en plek. Maak zelf keuzes en laat onze logistieke dienstverlening naadloos aansluiten op jouw processen. Met onze standaard logistieke middelen regel je vervoer van producten makkelijk, efficiënt en goed beschermd tot aan jouw eindklant of winkel(s).

Passende logistiek morgen

Logistiek verbindt de hele keten. Als spil in die keten zien wij kansen om logistiek slimmer en klantgerichter te organiseren. Samen met andere logistieke dienstverleners en gekoppeld aan Floriday. We bouwen een logistiek netwerk en bieden je een complete logistieke dienstverlening die aansluit op jouw behoeften en processen. Hoe je je producten ook inkoopt, de logistiek beweegt mee.

Samen met Johan het logistieke proces optimaliseren

Een goede samenwerking met Royal FloraHolland is belangrijk om klanten tijdig te beleveren, vindt Johan van Barneveldt, directeur van Agora Group. En daarin blijft er werk aan de winkel, want tijdig leveren en processen op elkaar afstemmen zorgt ook voor uitdagingen. Benieuwd naar het verhaal van Johan? Bekijk de video.
Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.
Diensten

Jouw strategie, onze support

Bloemen en/of planten ingekocht via de klok, Klokvoorverkoop of direct? Wij zorgen ervoor dat je die op de afgesproken tijd en gewenste plek ontvangt.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.