Volg de markt, koop slim in | Inkopen | Royal FloraHolland
Header Volg de markt koop slim in

Volg de markt, koop slim in

Wij helpen je met makkelijk handelen met allerlei diensten. Bijvoorbeeld door kennis over trends te delen die je inzichten geven om slimmer in te kopen. Blijf up-to-date en verbeter je inkoopstrategieën.

Ondersteuning met inzicht en advies

We ondersteunen je bij het behalen van de doelen van jouw organisatie. Met inzichten en advies over de markt leer je steeds beter om met jouw inkopen het verschil te maken. Bovendien geven de data je houvast om de groei van je bedrijf ook naar de toekomst in kaart te brengen.
Diensten

Strategisch marktinzicht

Ben je op zoek naar actuele markt- en consumentendata om jouw commerciële bedrijfsstrategie te versterken? Heb je behoefte aan inzicht in (potentiële) afzetmarkten? Wil je weten waar de meeste kansen liggen voor een specifieke productgroep? Of wil je het potentieel van een land, verkoopkanaal of winkelformule onderzoeken? Het markt- en consumentendata dashboard Strategisch Marktinzicht stelt jou in staat om uw commerciële ambities te verwezenlijken.
Diensten

Insights: volg je inkopen

Insights voor kopers geeft je inzicht in je eigen inkopen en in de prijsvorming bij Royal FloraHolland. Krijg inzicht in hoe jouw inkoopprijzen zich verhouden tot bijvoorbeeld de gemiddelde prijzen. Deze dienst is gebaseerd op een Power BI Dashboard app.
Diensten

Leergang Trade Marketing

Slim ondernemen doe je met kennis van Trade Marketing. Het helpt je om samen met jouw klanten en leveranciers groeikansen in retail te ontdekken én te benutten. De leergang bestaat uit zes inspirerende bijeenkomsten, inclusief retail-safari.
Floriday Laura van der List 11

Ontdek Floriday

Bloemen en planten verkopen en inkopen vanuit één plek. Handel al je commerciële processen voortaan eenvoudig af. Werk online of gekoppeld via je eigen softwarepakket.
Diensten

Productmarktbeeld

Wil je de ontwikkeling van een specifieke productgroep in de markt extra in de gaten houden? Met onze dienst Productmarktbeeld beschik je over een complete rapportage van marktontwikkelingen, inclusief de visie van onze Productmanager op de richting waarin de productgroep zich beweegt.
Diensten

Retail Services

Groei begint met het herkennen van omzetmogelijkheden bij jou en je klanten. Laat je adviseren in het benutten van de mogelijkheden in het bloemen- en plantenschap bij de retailer. En maak je groeiambities waar.
Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.