Royal FloraHolland | Retail Service

Retail Services

Groeikansen voor jou en je klanten.

Contact
Met het Retail Service team aan de slag?

E-mail: retailservices@royalfloraholland.com
of bel Fred van der Hoeven via 0653173500

Groei begint met het herkennen van omzetmogelijkheden bij jou en je klanten. Zeker als je groeiambities hebt en je je wilt onderscheiden in de markt. Retail Services van Royal FloraHolland adviseert je bij het benutten van die mogelijkheden in het bloemen- en plantenschap.

Ervaring uit de sector

Hendrinks Bloemen: Wij zijn begonnen als een absolute discounter. Maar na een tijdje werden we ingehaald door de supermarkten. Wij hebben een aantal maatregelen genomen om ons te distantiëren van de supermarkten. Meer sfeer, meer ervaring. Royal FloraHolland heeft ons daar perfect bij geholpen.

Kennisupdates

Ons team van specialisten houdt je graag met kennisupdates op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van bloemen en planten in retail.

Groeiplatformen

Deze strategische communicatiethema's tonen de groeikansen in de markt.

Consumenteninzichten

Jaarlijks geven elke week consumenten uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aan wat ze aan snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten kopen, waar ze kopen en wat hun beweegredenen zijn. In 2021 zijn hier eenmalig de landen België, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Polen aan toegevoegd. Zie hieronder tabel de beschikbare landen en onderzoek jaren.

2019

2020

2021

2022

2023

Nederland

V

V

V

V

V

Duitsland

V

V

V

V

V

Frankrijk

V

V

V

V

V

Verenigd Koninkrijk

V

V

V

V

V

Polen

V

België

V

Zwitserland

V

Denemarken

V

Zweden

V

Italië

V

V

Team Retail Services