Makkelijk handelen | Inkopen | Royal FloraHolland
Header makkelijk handelen

Makkelijk handelen

Snel, eenvoudig en veilig internationaal zakendoen? Op ons Royal FloraHolland platform maken we handelen voor kwekers én kopers makkelijk.

Makkelijk handelen vandaag

Op ons Royal FloraHolland platform vind je altijd wat je zoekt. We hebben het grootste assortiment bloemen en planten ter wereld. Of je nu via de klok inkoopt of direct bij een van onze kwekers, via ons digitale platform Floriday. Je handelt altijd snel, eenvoudig en veilig.

Makkelijk handelen morgen

Digitalisering en internationalisering veranderen de manier van zakendoen enorm. We investeren daarom steeds in vernieuwing en verbetering van de inkoopmogelijkheden. We nemen afscheid van oude technieken en breiden de mogelijkheden in Floriday uit.

Floriday Laura van der List 11

Ontdek Floriday

Bloemen en planten verkopen en inkopen vanuit één plek, dat is Floriday. Je handelt er eenvoudig en veilig al je commerciële processen af. Werk online of gekoppeld met je eigen softwarepakket.

Inkopen op jouw manier

Jij hebt een eigen inkoopstrategie. Natuurlijk wil jij je bloemen en planten zo efficiënt mogelijk inkopen tegen de beste prijs. Wij ondersteunen je op een manier die bij je past. Met verschillende inkoopmogelijkheden zoals de klok, Klokvoorverkoop, Direct Bieden of Directe verkoop.

Volg de markt, koop slim in

Als je vanuit marktdata zaken doet, vergroot je de kans om je commerciële doelen te behalen. Met onze data diensten krijg je inzicht in de laatste consumenten trends in de sierteelt, jouw inkoopcijfers en de positie van jouw bloemen of planten in het schap.

Zekerheid over je inkopen

Jij wilt de zekerheid dat de producten die je inkoopt, voldoen aan jouw verwachtingen en optimaal bloeien in huiskamers. Daarom werken we continu aan het verbeteren van ons kwaliteitsbeleid. In een wereld die steeds digitaler wordt, is dat cruciaal.
Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.
Diensten

Jouw strategie, onze support

Wij maken het handelen makkelijk voor je. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, ontdek inkoopkansen en haal meer rendement uit je retailkanalen. Kies een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.