Sierteeltmarktplaats van morgen | Royal FloraHolland
Floriday direct bieden

Sierteeltmarktplaats van morgen

Elke dag gaan we voor beter, waarbij ons uitgangspunt is dat we jou nu en in de toekomst blijven helpen met makkelijk handelen, passende logistiek en slim ondernemen. Er verandert nu en de komende jaren veel aan onze dienstverlening en binnen de coöperatie. We verbouwen terwijl de winkel open blijft. Samen werken we aan vooruitgang.

Ontdek Floriday

Floriday is het digitale platform voor de sierteelt waarmee we de handel willen laten groeien én eenvoudiger willen maken. Met Floriday maken we de sierteeltsector toegankelijker door één internationaal platform te bieden waar kwekers, kopers, dienstverleners en softwareleveranciers samen komen. Een online platform met handige functies en extra diensten waarmee je gemakkelijk & efficiënt zaken kunt doen.

Veilen verandert

De klok is voor veel kwekers en kopers nog altijd een vertrouwd, onvervangbaar middel om bloemen en planten te verkopen. Veranderingen in de markt, vragen om vernieuwingen in het veilproces in een gepast tempo. Het uiteindelijke resultaat is een gezonde balans tussen aanvoer-, veiling- en leveringstijden en toekomstbestendigheid van de klok als handelsmethode op ons platform.

Stap voor stap werken we al een tijd aan het samenvoegen van de lokale klokken op onze logistieke hubs tot één centrale klok per productgroep over de hubs heen. Dit noemen we Centraal Veilen. Met kopers werken we bijvoorbeeld samen aan inkopen op de klok en Klokvoorverkoop via een ‘Pre-auction’ en ‘Auction’ app op Floriday.