Royal FloraHolland | Centraal veilen
240129 EK RFH centraal veilen

Centraal veilen

Samen op weg naar een toekomstbestendige marktplaats

We brengen vraag en aanbod digitaal en fysiek samen op een grote internationale sierteeltmarktplaats. Dit doen we stap voor stap met als doel makkelijk handelen.

Optimale prijsvorming

Efficiëntere logistiek & transport

Lagere kosten

Duurzamer

Stand van zaken

Na de succesvolle implementatie van centraal veilen rozen én van orderpicken op plantenklok 11 in Naaldwijk, kan nu ook een start gemaakt worden met het centraal veilen van een eerste plantenklok. Op 14 maart a.s. worden de lokale klokken N11 (Naaldwijk), A14 (Aalsmeer) en een aantal planten van klok R4 (Rijnsburg) samengevoegd op één nieuwe centrale groene plantenklok, namelijk C15. Daarmee komt het totale aantal centrale bloemen- en plantenklokken op 6 te staan.

Bekijk hieronder wat de impact is van de uitbreidingen voor jou als koper of aanvoerder.

Veilen verandert

Vernieuwen op veilen

Om de leidende internationale sierteeltmarktplaats te zijn en blijven, moeten we voorop blijven lopen. Nu en in de toekomst. Zo investeren we elke dag in het efficiënter en duidelijker maken van het in- en verkopen.

Ontdek welke stappen we zetten

Centraal veilen voor kwekers

Bij centraal veilen voegen we veilklokken samen per productgroep over locaties heen. Wat betekent dit voor jou als kweker? Hoe moet je aanvoeren? En hoe komt de veilvolgorde bij een centrale klok tot stand?

ontdek alle tips voor kwekers

Centraal veilen voor inkopers

Wat betekent het samenvoegen van veilklokken per productgroep over locaties heen voor jou als inkoper? Alle praktische informatie die je moet weten over veilschema’s en KOA aanpassingen vind je hier.

Ontdek alle tips voor kopers

Gerelateerd nieuws

Meer weten?

FAQ

Lees hier de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden

Lees meer

Contact

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met ons Klant Contact Center

Lees meer