Royal FloraHolland | Floriday
Floriday Nolina 1280x780

Floriday

Hét platform voor de sierteeltsector

Floriday is het digitale platform voor de sierteelt waarmee we de handel willen laten groeien én eenvoudiger willen maken.

Meer weten over Floriday?
www.floriday.com
Met Floriday maken we de sierteeltsector toegankelijker door één internationaal platform te bieden waar kwekers, kopers, dienstverleners en softwareleveranciers samen komen. Eén online platform met handige functies en extra diensten waarmee je gemakkelijk & efficiënt zaken kunt doen. Het is mogelijk om zowel direct in de schermen van Floriday te werken of de software/ERP-systemen die jij gebruikt met Floriday te koppelen.

Gezamenlijk initiatief voor de sierteeltsector

Floriday is in 2018 gestart als initiatief voor de sierteeltsector door Royal FloraHolland en FloraXchange. Floriday heeft als missie de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger maken door het ontwikkelen van een nieuwe digitale infrastructuur voor de wereldwijde sierteelthandel. Samen met kwekers en kopers zorgt Floriday voor een fundament in deze digitale infrastructuur om daarmee maximale waarde te behalen voor elke speler in de keten. Bij de ontwikkeling van Floriday wordt nauw samengewerkt met kwekers, kopers, dienstverleners en softwareleveranciers.

Verkopen via Floriday

Met Floriday heb je toegang tot de grootste afzetmarkt ter wereld. Je aanbod en orders staan centraal op één plek. Bovendien biedt het platform je efficiënte oplossingen op commercieel en logistiek vlak zoals bijvoorbeeld een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met kopers en oplossingen voor kleinere bestellingen. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, door je softwarepakket te koppelen of door dit te combineren.

Addie Groen Phalaenova 01

Kopen via Floriday

Koop lokaal of wereldwijd: via Floriday heb je altijd toegang tot het grootste assortiment en aanbod in de sierteeltsector. Maak connecties met kwekers, en bestel direct online op hun aanbod. Naast betrouwbare productinformatie heb je via het platform inzicht in certificeringen, kun je je bestellingen volgen en besparen op logistiek. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, je softwarepakket te koppelen of door dit te combineren.

DTZ4137 1024 ù600

Integratie met Floriday

Ook als dienstverlener in de sierteelt kun je via Floriday diensten of services ontsluiten. Floriday biedt gebruikers middels handige apps tools en functies die zij kunnen integreren in hun Floriday-ervaring. Er zijn bijvoorbeeld apps voor meer commercieel inzicht en die kunnen helpen met een marketing- en verkoopstrategie. Daarnaast werken we samen met vele softwareleveranciers die een naadloze koppeling verzorgen tussen Floriday en de softwarepakketten. Past jouw dienst ook bij Floriday?

07 A9733 JEM id sept 2017 034 3 1380 1080

Meer informatie Floriday

Welke oplossingen biedt Floriday?

Ontdek wat Floriday is en welke oplossingen Floriday biedt voor kopers, kwekers en dienstverleners.

Ga naar de Floriday-website

Starten met Floriday?

Ga je starten met Floriday? Volg de online workshops voor een vliegende start op Floriday!

Ga naar de Floriday-workshops

Floriday staat voor je klaar!

De supportafdeling van Floriday staat voor je klaar! Chat in het platform of bel van maandag t/m vrijdag, van 8.00-17.00 uur.

Ga naar Floriday Support

Lijnrijder Jaap Rietveld: "Samenwerking is nodig voor een efficiencyslag"

Sinds twee jaar werkt lijnrijder Jaap Rietveld met Floriday. Zoon Jeffrey Rietveld, verantwoordelijk voor inkoop: “Aanvankelijk waren we sceptisch over het platform, maar inmiddels hebben we de voordelen van digitalisering omarmd. Voor de toekomst zien we kansen, maar dan moeten we wel samenwerken.” Lees verder over Jaap Rietveld.

Lavendel Plus: ‘'Meer bekendheid en bereik door online aanwezigheid in Floriday’’

Lavendel Plus richt zich sinds 2000 op de verkoop van grote lavendelplanten in pot. We spreken Jeroen Zoon, commercieel manager bij Lavendel Plus, over het gebruik van Floriday. Lees verder over Lavendel Plus.

Gerelateerd nieuws