Logistieke middelen | Aanvoeren | Royal FloraHolland
OSO sorteren1

Logistieke middelen: fusten en karren

Bij Royal FloraHolland regel je moeiteloos en betrouwbaar je logistiek. Kies uit onze complete oplossingen die goed aansluiten op jouw processen en de wensen van je klant.

Het vervoer van planten en bloemen vraagt om zorg en aandacht, want de lading is met passie gekweekt en kwetsbaar. Speciaal ontworpen productdragers (fust) zorgen voor goede bescherming van je producten. Welk fust je ook kiest, het past perfect op de ladingdragers (stapelwagens of CC-containers) die we altijd beschikbaar hebben. Handig voor een zo soepel en efficiënt mogelijk transport met behoud van kwaliteit.

Volop keus

Voor het beschermen en vervoeren van je bloemen en planten zijn er verschillende duurzame oplossingen. Denk daarbij ook aan wat jouw klant belangrijk vindt. Kies bijvoorbeeld voor de meermalige varianten van bloemenemmers, opzetrekken of bloemendozen en plantentrays. Is meermalig fust geen optie? Dan zijn recyclebare bloemen- en plantendozen of plantentrays misschien wat je nodig hebt. Bij ons heb je in ieder geval volop keus. Ook als het gaat om ladingdragers: kies voor stapelwagens of CC-containers.

Altijd schoon fust en beschikbare karren

Wij zorgen ervoor dat de logistieke middelen die jij nodig hebt ook beschikbaar zijn. Fust inleveren en ophalen kondig je vooraf aan in FustOnline en kan binnen ruime openingstijden op alle hubs. Na het inleveren zorgen wij ervoor dat het fust weer schoon wordt en klaar staat voor de volgende gebruiker.

Op alle hubs vind je tijdens openingstijden stapelwagenbuffers op de aanvoerlocaties. Stapelwagens mag je alleen meenemen buiten onze gebouwen met slotplaat. Het huren van slotplaten regel je bij de slotplatenbalies. Het laten loshalen van de slotplaten (sleutelen) doen wij tijdens de aanvoertijden, maar ook buiten de reguliere openingstijden en/of feestdagen. Ook goedwerkende CC-containers en -platen haal je op en lever je in op onze hubs. In Logistieke middelen online vind je je complete slotplaat- en/of CC-containeradministratie, altijd up to date en 24/7 beschikbaar. Dit geeft grip op je logistieke kosten.

Samen duurzaam verpakken

Het verduurzamen van het verpakkingsgebruik staat centraal bij de initiatieven voor logistieke middelen. Ook stimuleren we gebruik van meermalig fust. Voor onze bloemenemmers hebben we een perfect werkend retour- en statiegeldsysteem. Hetzelfde geldt voor een deel van de plantentrays, waaronder Floratino en het rode en grijze plantenfust. Het milieuvriendelijker maken van logistieke middelen doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met kopers en kwekers. Dat is waardevol voor de hele sierteeltketen. Neem bijvoorbeeld onze deelname aan Euro Plant Tray. Dit is een kans om met elkaar een standaard Europees plantentraysysteem te realiseren. Wij zetten onze expertise in voor het belang van onze leden.
Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Alle bloemen en planten die je verkoopt, vinden snel hun weg naar je klanten met hulp van onze complete logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op jouw processen en wensen. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.