Royal FloraHolland | Connect logistiek

Connect logistiek

Met Connect logistiek van Royal FloraHolland lever je jouw producten in één keer af voor al je klanten op de veiling. We zorgen ervoor dat je klanten op het veilingterrein jouw producten snel en in goede conditie ontvangen, zodat zij hun verwerkingsproces efficiënt kunnen inrichten. Zo zorg je voor tevreden klanten en bespaar je tijd en geld.

Interesse?
Log in en abonneer

Voordelen

  • Je kunt je producten aanvoeren en (laten) afleveren wanneer het jou uitkomt.
  • Je levert in één keer al jouw directe handels- en klokproducten af.
  • Je producten worden snel en in goede conditie afgeleverd bij jouw klanten.
  • Je hoeft maar één keer aan te docken.
  • Met tracking en tracing weet je precies waar je producten zijn.
  • Je logistieke, financiële en commerciële diensten staan op één factuur.

Wat kost het?

De tarieven vind je onder ‘Tarievenoverzicht logistieke diensten’, op de pagina Tarieven voor leden en aanvoerders.

Hoe werkt het?

Als je klant is gevestigd op het veilingterrein, kun je je directe handels- en klokproducten binnen ruime aanvoertijden afleveren (bekijk ze in de link hieronder).

Op je EAB geef je aan dat jouw producten moeten worden afgehandeld via Connect Logistiek. Let op het gebruik van volgbrieven als je meerdere brieven op één ladingdrager verstuurt naar dezelfde klant.

Je producten worden binnen de openingstijden van Connect Logistiek binnen 1 uur na ontvangst bij je klanten afgeleverd. Voer je na 16.00 uur aan? Dan worden je producten zo nodig geconditioneerd opgeslagen en vervolgens de volgende werkdag vroeg in de ochtend bij je klanten bezorgd. In de link hieronder vind je de exacte openings- en aflevertijden van bloemen en planten op onze exportlocaties.

Aanvoer- en aflevertijden

Aanvullende dienstverlening

Ook kun je gebruik maken van aanvullende logistieke dienstverlening. Zo kun je bijvoorbeeld jouw aangevoerde producten door ons laten splitsen.

Je kunt dan één kar met producten voor verschillende klanten aanvoeren bij Connect Logistiek in Aalsmeer, Rijnsburg, en Naaldwijk en bij Sierteelt Direct in Naaldwijk. Na ontvangst en controle wordt de lading van de kar op basis van de aanvoerbrieven op diverse karren overgezet en worden de producten vervolgens bij de juiste klant afgeleverd. Interesse? Benieuwd naar de andere voordelen, de werkwijze en onze tarieven?