Royal FloraHolland | Tracking & Tracing

Tracking & Tracing

Met Tracking & tracing volg je producten. Je ziet of je producten al binnen zijn gekomen op de veiling in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg. Of dat je producten onderweg zijn naar je box. Dat maakt het plannen van handling en transport makkelijker.

Heb je interesse?
Neem contact met ons op

Jouw voordelen

  • Je kunt snel controleren wat de status van je order is.
  • Je kunt inschatten wanneer producten aankomen in je box.
  • Je kunt je handling en transport beter plannen.

Wat kost het?

Tracking & tracing is een gratis extra optie bij de dienst Connect logistiek in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg

Hoe werkt het?

Ben je koper bij Royal FloraHolland en worden de producten die je direct inkoopt bij onze kwekers, via Connect logistiek afgeleverd in Aalsmeer of Naaldwijk? Dan zie je per bestelling of order precies waar deze is: aangekomen bij het dock, onderweg naar je box of afgeleverd in je box. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met de beschikbare informatie. Je ziet alleen de partijen die voor jou van toepassing zijn.

Vertrekscan

Dit is een nieuwe toevoeging aan de Royal FloraHolland app en uitbreiding van de bestaande Tracking & Tracing dienstverlening. Met deze scan laten kwekers zien op welk tijdstip en wanneer de lading van bloemen en planten de tuin verlaat richting veiling of klant. Deze scan is te gebruiken in de directe stromen. De data uit de scan is zichtbaar voor kwekers en kopers op onze eigen Tracking & Tracing pagina.

In de handleiding leggen we uit wat de vertrekscan is en hoe de scan en Tracking & Tracing pagina werkt.