Opslag en verwerken op onze hubs | Royal FloraHolland
Aalsmeer Oost1

Opslag en verwerken op onze hubs

Bij Royal FloraHolland regel je moeiteloos en betrouwbaar je logistiek. Kies uit onze complete oplossingen die goed aansluiten op jouw processen en de wensen van je klant.

Heb je ruimte nodig voor het (tijdelijk) opslaan van je bloemen en planten? Of komt eerder aanvoeren of minder vaak aanvoeren je beter uit? Sla je producten op in een van onze fysieke hubs. De ruimtes zijn speciaal ingericht om de kwaliteit van je bloemen en planten hoog te houden. Zo zijn er gekoelde en ongekoelde ruimtes. Moet je na verkoop nog voldoen aan een bepaalde klantwens? Wij helpen je bij het goed verwerken van je bloemen en planten. Vervolgens zorgen we voor een betrouwbare aflevering bij je klant. Zo snel mogelijk, of op het door je klant aangegeven moment.
Orderpicken planten1

Onze hub als verlengstuk van je tuin

Bloemen en planten die je wil verkopen via de klok, Leveren we nadat ze geveild zijn af bij de koper. Directe handel leveren we dezelfde dag nog af, tenzij je aanvoert buiten de openingstijden van Connect Logistiek. Je voert aan wanneer het jou uitkomt. Houd er wel rekening mee dat je betaalt voor opslag als je producten langer op onze hubs staan.

Ruimte huren en product tijdelijk bij ons opslaan kan ook. Voor één of meerdere dagen, in een gekoelde of ongekoelde ruimte. Je verwerkt en vervoert je producten wanneer het jou uitkomt zelf. Ben je liever helemaal geen tijd kwijt aan de logistiek? Kies er dan voor om (een deel van) je producten te verkopen vanaf een van onze hubs. Dat is dé plek waar ook je klanten zitten. Zodra je bloemen en planten zijn geoogst, vervoer je een groot deel in één keer naar Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg. Dat scheelt tijd en ritten. En je kunt gekoeld of ongekoeld opslaan. Zo bied je dezelfde en soms zelfs betere kwaliteit aan je klanten dan wanneer je opslaat op je eigen kwekerij. Vervolgens laat je de producten staan totdat je weet of en wanneer je ze verkoopt. Dat doe je dus op afstand: op de klok, Klokvoorverkoop of direct. Wij regelen de logistieke afhandeling. Omdat je producten al op onze hubs staan, zijn ze zo bij je klant. Dat maakt kopen bij jou extra aantrekkelijk.

Voldoen aan de wens van je klant

De juiste hoezen, het in orde maken van een samenstelling van je producten of zorgen voor een speciale verpakking voor een van je kopers: het verwerken van je product is tijdrovend en moet met veel zorg gebeuren. Dit zelf doen vraagt naast tijd en aandacht ook om capaciteit en ruimte. Laat het daarom aan ons over en houd tijd en geld over. Het zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om slim te ondernemen.
Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Alle bloemen en planten die je verkoopt, vinden snel hun weg naar je klanten met hulp van onze complete logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op jouw processen en wensen. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.