Eenvoudig aanvoeren | Aanvoeren | Royal FloraHollan
OSO aanvoeren1

Eenvoudig aanvoeren

Bij Royal FloraHolland regel je moeiteloos en betrouwbaar je logistiek. Kies uit onze complete oplossingen die goed aansluiten op jouw processen en de wensen van je klant.

Aanvoeren op maat

Of je nu al je bloemen en planten op de klok verkoopt, direct of juist de voorkeur geeft aan een combinatie van klok- en directe verkoop: Royal FloraHolland maakt aanvoeren zo eenvoudig mogelijk voor je. Ook als je nog niet weet wanneer of via welk verkoopkanaal je wilt verkopen. Of als je niet genoeg ruimte hebt om je producten tijdelijk op te slaan. Samen vinden we een oplossing die bij jou past.

Aanvoeren zonder zorgen

Breng je producten zelf naar een van onze hubs of laat een vervoerder het doen. Dat kan klokhandel zijn voor één of meerdere veildagen, directe handel die je via Connect Logistiek laat afleveren of een combinatie daarvan. Je kunt zelfs orders voor meerdere klanten op één kar combineren en deze door ons laten splitsen. Rijd je zelf naar onze hubs? Maak dan een Dockreservering om onnodig wachten te voorkomen. Door de ruime aanvoertijden is er altijd een moment dat past. Tot aan de start van het proces, stellen we je product op onder passende condities (gekoeld of niet gekoeld) voor de beste kwaliteit. Staat je product langere tijd op onze hubs? Dan betaal je voor de tijdelijke opslag.

Samen regelen we soepele logistiek

Volg bij het gereedmaken voor verkoop of transport de aanvoervoorschriften. Zo draag je bij aan een soepel logistiek proces op onze hubs en betrouwbare aflevering bij je klant. Kost het opstellen volgens de aanvoerschriften je te veel tijd? Gebruik dan onze Dock Services of verkoop je producten vanaf onze hubs (Voorraad & Orderpicking). Wij regelen dat je partijen aan de aanvoervoorschriften voldoen en verzorgen het aanvoeren van je producten.

Aanvoeren vanuit het buitenland

Aanvoeren kan ook als je kwekerij niet in Nederland is gevestigd. Met Flower@sea solutions en Dock Services helpen we je als internationale kweker bij een soepel verloop van dit proces. Van zeetransport tot narcotica- en fyto-inspecties. En van vervoer in het land van herkomst tot het land van bestemming. Bij Dock Services zorgen we ervoor dat je voldoet aan alle aanvoervoorschriften. Daarnaast regelen we het uitsorteren, de juiste keuring en certificering en het ompakken naar de juiste logistieke middelen. Ben je een kweker buiten Nederland? Ontdek dan de voordelen van Dock Services.
Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Alle bloemen en planten die je verkoopt, vinden snel hun weg naar je klanten met hulp van onze complete logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op jouw processen en wensen. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.