Passende logistiek | Aanvoeren | Royal FloraHolland
OSO sorteren1

Passende logistiek

Bij Royal FloraHolland regel je moeiteloos en betrouwbaar je logistiek. Kies uit onze complete oplossingen die goed aansluiten op jouw processen en de wensen van je klant.

Passende logistiek van vandaag

Voer eenvoudig je producten aan op de fysieke hubs van Royal FloraHolland. Op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met logistieke middelen op maat voor jouw product. Of geef werk uit handen. Wij zorgen voor betrouwbare aflevering bij je klant. Bij zowel handelen op de klok als direct handelen.

Passende logistiek van morgen

Logistiek verbindt de hele keten. Als spil in die keten zien wij kansen om deze slimmer en meer klantgericht te organiseren. Samen met andere logistieke dienstverleners en gekoppeld aan Floriday. We bouwen een logistiek netwerk en bieden complete logistieke dienstverlening die aansluit op jouw behoeften en processen. Hoe je je producten ook verkoopt, de logistiek beweegt mee.

Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op het Royal FloraHolland platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te bieden zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Alle bloemen en planten die je verkoopt, vinden snel hun weg naar je klanten met hulp van onze complete logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op jouw processen en wensen. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.