Sleutelen buiten openingstijden of tijdens feestdagen

Wilt u stapelwagens lossen bij klanten op één van de veilinglocaties buiten de reguliere openingstijden? Dat kan. Hiervoor kun u gebruik maken van sleutelen buiten openingstijden of tijdens feestdagen.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • Het is mogelijk op elk gewenst moment te sleutelen.

Wat kost het?

De tarieven vindt u onder 'Tarievenoverzicht logistieke diensten', op de pagina Tarieven voor leden en aanvoerders.

Wij brengen de kosten in rekening aan degene die het verzoek tot sleutelen doet.

Voorbeeld: een vervoerder belt om 20 slotplaten te laten verwijderen in de box van een koper. De rekening gaat dan naar de vervoerder. Doet de boxhouder het verzoek? Dan ontvangt hij de factuur.

Het alternatief is dat klanten de slotplaten laten zitten en wachten tot de veilinglocatie weer open is of dat zij gebruikmaken van een slotplaatsleutelautomaat (SPSA).

Hoe werkt het?

Indien u wilt sleutelen buiten de openingstijden van Logistiek of buiten de gebruikelijke sleutellocaties van Royal FloraHolland, kunt u gebruik maken van de dienst Sleutelen buiten openingstijden.

Er zijn 3 opties, afhankelijk van uw wens:

  1. Sleutelen op verzoek: op afgesproken tijdstippen waarbij Logistiek voor bezetting zorgt.
  2. Sleutelen op feestdagen: op aanvraag heeft u tijdens feestdagen een sleutelaar ter beschikking. U belt een aantal dagen voor de feestdag waarop u gebruik wilt maken van deze dienst met het Klant Contact Center.
  3. Sleutelen door bedrijfsbeveiliging (nood of incident): in onverwachte of incidentele situaties kunt u contact opnemen met de bedrijfsbeveiliging. Zij verwijderen voor u de slotplaten van de stapelwagen.

Voorwaarden

Bij optie 1 geldt een minimum van 10 te sleutelen stapelwagens.