Slim ondernemen | Aanvoeren | Royal FloraHolland
DSC2862

Slim ondernemen

Iedere dag maak je belangrijke keuzes om succesvol te zijn met jouw bloemen en planten. Wij bieden adviesdiensten, betaaloplossingen en bedrijfsruimtes om je daarbij te helpen.

Slim ondernemen vandaag

Je onderneemt slim op de fysieke hubs van Royal FloraHolland met mogelijkheden voor een eigen bedrijfsruimte. Onze logistieke oplossingen helpen je verder. En je versnelt je groei met onze adviesdiensten. Bovendien beperk je je financiële risico’s met de 100% betaalgarantie en de bescherming door onze gezamenlijke inkoopvoorwaarden. Benut de kracht van ons collectief.

Slim ondernemen morgen

Ons Royal FloraHolland platform bied je steeds nieuwe kansen en mogelijkheden om te ondernemen. We ontwikkelen nieuwe adviesdiensten, betaaloplossingen en duurzaam vastgoed. Zo kun je ook morgen en in de toekomst slim ondernemen.

Preview DSC4393

Ook verkopen op onze sierteeltmarktplaats?

Wil je jouw bloemen of planten ook verkopen op ons platform? Word lid van onze coöperatie of kies ervoor om je producten aan te voeren zonder lidmaatschap. Natuurlijk biedt lidmaatschap je allerlei voordelen. We vertellen je er graag meer over.

Altijd betaald krijgen

Met onze 100% betaalgarantie en de wettelijke bescherming van onze gezamenlijke inkoopvoorwaarden weet je zeker dat je veilig zaken doet. Onze betaaloplossingen helpen je daar bij. Het maakt niet uit of je klant betaalt met incasso of met de eWallet. Als kweker krijg je altijd je geld; elke donderdag wordt er uitbetaald. Met onze financiële dashboards en factuuroverzichten heb je 24 uur per dag inzicht in je financiële administratie. Dat is wel zo makkelijk. En ben je lid van onze coöperatie? Dan heb je altijd zicht op de waarde van je ledencertificaten.

Je onderneming laten groeien

Vergroot je voorsprong en versnel je groei met de juiste kennis. Met onze adviesdiensten pas je je bedrijfsvoering en aanbod beter aan op wensen van je klanten. Onze adviseurs helpen je met je commerciële strategie met afzetadvies, het doen van een folder- of storecheck, bieden begeleiding van risicovolle orders of adviseren je over het vergroten van je directe verkopen met salesmanagement. Met onze dienst ‘Strategisch Marktinzicht’ heb je toegang tot consumenten- en marktgegevens uit diverse landen. Op onze beurzen en events vergroot je je netwerk.

Jouw bedrijf op onze hubs

Je wilt met je onderneming goed zichtbaar zijn voor je klanten. Voor jou als kweker is het mogelijk om extra bedrijfsruimte op onze strategisch gelegen fysieke hubs te hebben. Dat levert je niet alleen logistieke snelheid en voordelen op, ook gemak. Je handelt dan vanuit het hart van de sierteelt. Kopen of huren? Jij bepaalt wat bij je past. Ook heb je veel ondersteunende diensten binnen handbereik, zoals het (tijdelijk) huren van extra (koel)ruimte voor je externe voorraad. Door onze locaties met jou te delen, werken we samen aan de groei van de sector.

Jouw bedrijf, onze support

Ontdek onze uitgebreide diensten voor Slim Ondernemen. Bekijk ons aanbod en zet de volgende stap naar jouw zakelijke succes. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.