Je onderneming laten groeien | Royal FloraHolland
Duitsland Wolfgang Klumpen 003

Je onderneming laten groeien

Slim ondernemen betekent samenwerken. Wij ondersteunen je groei met advies en kennis voor de korte of juist langere termijn. Ook op het gebied van netwerken, promotie en reclame helpen we je graag vooruit.

Inzicht biedt kansen

Hoe speel je nóg beter in op de wensen van je klanten en consumenten? Wij bieden je kennis en advies om samen je commerciële doelen te halen. Wat is je positie ten opzichte van concurrenten? Waar sta jij bekend om? Wat kan anders of beter? En welke marktontwikkelingen zijn er? We geven je graag advies en tips. Zo zet je koers naar een succesvolle toekomst.
Diensten

Strategisch marktinzicht en -data

Ben je op zoek naar marktgegevens om je commerciële bedrijfsstrategie te versterken? Ons markt- en consumentendata dashboard Strategisch Marktinzicht helpt je verder.
Preview DSC3342

Overzicht alle data- en adviesdiensten

We ondersteunen je ook op maat bij je verkoop met bijvoorbeeld afzetadvies of salesmanagement. Heb je al eens een productmarktbeeld bekeken? Dat geeft je nieuwe kennis, waardoor je op een andere manier naar zaken leert kijken.
Diensten

Jouw bedrijf, onze support

Wij helpen je slim te ondernemen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, vraag commercieel advies op maat aan of neem een abonnement op onze dashboards met marktgegevens. Kies hiernaast een dienst waar je meer over wilt weten.

Beurzen en events

Vergroot je netwerk

Ontdek zakelijke kansen, krijg inzicht in de nieuwste trends en technologieën en ontmoet mogelijke klanten en zakenrelaties in de (inter)nationale sierteeltsector op onze beurzen en events.
Noviteiten

Noviteiten

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen hiervan afweten. Geef jouw bloem of plant daarom op voor het noviteitenprogramma. Presenteer je noviteit op een van onze beurzen of win een van onze awards.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.