Jouw bedrijf op een van onze hubs | Royal FloraHolland
Royal Flora Holland shoot 1 2 1024 12

Jouw bedrijf op een van onze hubs

Je wilt met je onderneming goed zichtbaar zijn voor je klanten. Met een bedrijfsruimte op een van onze vier strategisch gelegen fysieke hubs onderneem je slim in het hart van de sierteelt.

Kopen of huren, het kan allebei

Royal FloraHolland heeft vier fysieke hubs, op strategisch gelegen locaties: Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. Hier kun je, naast logistieke diensten, ook gebruik maken van vastgoed en facilitaire diensten. Van opslag tot verwerkingsruimte en van kantoorruimtes tot flexplek, op onze hubs kun je je ruimte naar eigen wens en grootte inrichten.

Kopen of huren, jij bepaalt wat het beste bij je past. Als kweker heb je veel ondersteunende diensten binnen handbereik, zoals het huren van extra (koel)ruimte voor je externe voorraad. Door onze locaties met jou te delen, werken we samen aan de groei van de sierteeltsector.

Vastgoed kopen

Wil je groeien met je bedrijf en een eigen pand kopen? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie of grond om daarop een eigen bedrijfspand te bouwen? Op onze hubs gaat is het mogelijk om grond of een vastgoed te kopen. Ook geven we grond in erfpacht uit. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en situatie. Onze vastgoedadviseurs informeren je graag welke percelen grond, gebouwen of ruimtes beschikbaar zijn of vrijkomen. Neem contact op met ons Klant Contact Center of je accountmanager.

Vastgoed (tijdelijk) huren

Wil je korte levertijden en lage transportkosten? Dan is het huren van bedrijfsruimte op een van onze hubs in Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk of Rijnsburg een mogelijkheid. Wij bieden je alle faciliteiten en diensten onder één dak. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en situatie. Ook tijdelijk huren behoort tot de opties. Wil je flexibele huur van verwerkingsvakken en docks aanvragen? Neem contact op met ons Klant Contact Center of je accountmanager.

Faciliteiten op onze hubs

Huur je op een van onze fysieke hubs een bedrijfsruimte? Maak dan makkelijk gebruik van facilitaire diensten zoals afvalverwerking, beveiliging, terreinonderhoud en een modern ICT-netwerk. Al onze terreinen zijn goed bereikbaar. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor zowel personenauto's als vrachtauto's. Ook het huren van privéparkeerplaatsen is mogelijk. Heb je catering nodig? We staan voor je klaar. Wij brengen je graag in contact met Facilicom om alles te regelen.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening en lidmaatschap van de coöperatie.