Royal FloraHolland | Insights

Insights voor kwekers

Organisaties die snel besluiten kunnen nemen zijn effectief en succesvol. De app Insights op Floriday geeft je als kweker direct inzicht in de prijs- en marktontwikkelingen en helpt je bij het bepalen van uw verkoopstrategie.

Interesse in deze dienst?
Meld je direct aan

Voordelen

  • Direct inzicht in je verkopen en de gemiddelde prijzen van alle producten bij Royal FloraHolland, Plantion en Rhein-Maas.
  • Inzicht in jouw positie en de prijsvorming binnen een veilgroep.
  • Maak eigen rapportages over langere perioden om je data te vergelijken met veilingdata.
  • Gebruik standaardrapporten met product, koper of weekrapportages of vergelijk perioden met elkaar.

Wat kost het?

Insights kwekers kent 2 abonnementsvormen: een Light en een Basis abonnement.

Met het Light abonnement kan een dashboard met alle opbrengsten en gemiddelde prijzen worden opgevraagd en kunnen rapportages worden gemaakt en bekeken. Met het Basis abonnement krijg je ook inzicht in de prijsvorming in de veilgroepen waarin je actief bent en in een overzicht met de gemiddelde prijzen en aantallen van alle geveilde producten.

Light leden: € 29
Light Aanvoerders € 43,50

Basis leden: € 58
Basis aanvoerders: € 87

Het tarief geldt voor maximaal drie aanvoerdersnummers. Maak je gebruik van meer dan drie nummers? Dan komt er per gebruikt extra nummer een extra bedrag bij van € 32,50.

Hoe werkt het?

Met Insights heb je realtime inzicht in prijs- en marktinformatie. Ook ondersteunt Insights bij het omzetten van data in bruikbare inzichten.

Je kunt Insights in Floriday toevoegen als programma, of direct opstarten. Alle gebruikers die in Floriday aan je bedrijf zijn gekoppeld, kunnen ook gebruik maken van Insights. Insights is ook speciaal geoptimaliseerd voor het gebruik op je smartphone. Hiermee kun je heel snel inzicht krijgen in de actuele marktprijzen en je opbrengsten, waar je ook bent.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de speciale informatie website van Insights, https://insights.floriday.com.