Wie we zijn

Royal FloraHolland is een coöperatie van kwekers, die al meer dan 100 jaar kwekers en kopers bij elkaar brengt. We streven naar duurzaam succes voor onze leden. Daarom werken we samen met alle partijen in de sierteeltsector. Zo blijft onze sector groeien. Wij geloven dat we samen slimmer en beter zijn. Samen doen we meer voor minder kosten dan ieder alleen. Samen worden we steeds efficiënter en duurzamer en bouwen we aan een toekomstbestendige sierteeltsector. Doe met ons mee – Connect to grow.

De grootste sierteeltmarktplaats van de wereld

Samenwerking heeft ons ver gebracht. We zijn inmiddels de grootste marktplaats van de wereld binnen de sierteelt en één van Nederlands belangrijkste exportsectoren. Via ons digitale platform brengen we vraag en aanbod samen voor een optimale prijs tegen minimale kosten. We bieden daarbij een uniek aanbod van bestellen, betalen en bezorgen. Zo creëren we een stevig fundament waarop onze kwekers en kopers hun bedrijf kunnen bouwen. Samen werken we aan duurzaam succes op de wereldwijde sierteeltmarkt.

Onze belofte: Waar we voor staan
Growing opportunities together: we verbinden spelers in de sierteelt en creëren kansen voor duurzame groei en succes op de wereldwijde markt.

Onze visie
Wij gaan voor duurzame groei op lange termijn. Via ons digitale B2B platform verbinden we kwekers en kopers met alle partijen in de sector. Zo worden we niet alleen steeds slimmer, duurzamer en efficiënter, maar bouwen we ook een toekomstbestendige sector.

Digitaal platform met slimme logistieke oplossingen

Wij ontwikkelen onze marktplaats tot een digitaal B2B platform. Hier maken onze kwekers het breedste, diepste en ook meest duurzame aanbod van bloemen en planten wereldwijd beschikbaar. Bestellen, betalen, bezorgen: wij zorgen dat het allemaal via ons platform kan. Met deze dienstverlening bieden we slimme oplossingen voor kwekers en spelen we in op de wensen van kopers. Zo kunnen onze klanten zich richten op datgene waar zij goed in zijn en optimaliseren we de sierteeltketen.

Bestellen: op ons platform bieden we verschillende opties om efficiënt en effectief digitaal te handelen. Direct bij de kweker én via de klok. Kwekers en kopers kiezen de manier van handelen die het beste bij hen past.

Betalen: met onze facturering en betaaldiensten zorgen we voor een betrouwbare financiële afhandeling. Dat doen we wereldwijd voor alle partijen.

Bezorgen: met onze bezorgdiensten bieden we logistieke oplossingen en transport voor alle bestellingen vanaf de tuin tot aan de koper. Daardoor kunnen we vaker, vlugger en verser leveren.

Samenwerken

Samen bereik je meer dan alleen. De coöperatieve gedachte is ons vertrekpunt. Daarom betrekken we onze leden intensief bij onze strategie en werken we nauw samen met kwekers, kopers en partners. Om onze dienstverlening te versterken en om nog veel meer unieke kansen te ontdekken voor groei en ontwikkeling.

Duurzame ontwikkeling

Tegelijkertijd blijven we vol inzetten op duurzame ontwikkeling. Duurzaamheid zien we als kans en als verantwoordelijkheid om met de keten de sierteeltsector nóg beter te maken. Zo zorgen we samen voor een goed functionerend plantenpaspoort, betrouwbare milieuregistratie en werken we toe naar milieucertificering.

Duurzaam succes

Met z'n allen worden we zo steeds slimmer, beter, efficiënter, duurzamer en kunnen we nóg verder groeien. Zo bereiken we duurzaam succes, voor ons allemaal. Kwekers, kopers, partners, de hele sector. Hier is het ons vanaf de eerste dag om te doen geweest en zo zal het ook altijd blijven.