210302 CA RFH Landelijk veilen onlinesessies landingspagina hero banner 1920x1080px 2x3

Landelijk Veilen

Samen op weg naar een toekomstbestendige marktplaats

Optimale prijsvorming

Efficiëntere logistiek & transport

Lagere kosten

Duurzamer

Landelijk Veilen doen we in stappen
BEKIJK HIER WELKE STAPPEN WE NEMEN PER PROJECT

Eerste volledige klok Landelijk Veilen bloemen

Klok C06 wordt uitgebreid met de productgroepen Snijorchidee, Alstroemeria en Strelitzia. Inmiddels is bekend dat deze klok donderdag 24 november live gaat. Met het toevoegen van deze productgroepen creëren we een volwaardige en interessante klok voor inkopers. Tegelijk gaan we hiermee een stap verder in de concentratie van vraag en aanbod en komen we tegemoet aan de wens van veel kwekers om hun producten landelijk te veilen. Zo gaan we samen stap voor stap op weg naar Landelijk Veilen.

Wat is Landelijk Veilen?

Landelijk Veilen bestaat uit drie onderdelen

Eén landelijke, digitale veiling

Nu veilen we nog afzonderlijk op de drie exportlocaties van Royal FloraHolland: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. We gaan naar een landelijk, dus locatie-onafhankelijk, digitale veiling toe. Zo brengen we vraag en aanbod van onze locaties samen in één digitale (wereldwijde) marktplaats.

Ontdek de digitale veiling

Snellere levering door gebundelde logistiek en transport

We vormen ons huidige verdeelproces geleidelijk om naar vraaggestuurd orderpicken. Ook organiseren we de logistieke afhandeling van de directe handel en klokhandel in een gecombineerd proces.

Ontdek de nieuwe logistiek

Betere kwaliteit van productinformatie

Om tot een aankoopbesluit op een digitale marktplaats te komen, is het van belang dat de koper krijgt wat hij koopt. Dat maakt betrouwbare productfoto’s en productinformatie nu nóg belangrijker. Daar werken we aan. Samen met kopers en aanvoerders.

Ontdek de nieuwe klantbeleving

Meer over Landelijk Veilen

Het laatste nieuws over Landelijk Veilen

In september 2022 zijn er infosessies over Landelijk Veilen geweest. Was je er niet bij of wil je het nalezen?

Royal floraholland ficus 455x256

Voor kwekers: plan een keurverzoek of telefonisch advies in

Als kweker ben je graag een betrouwbare leverancier. Betrouwbaarheid zorgt namelijk voor een duurzaam vertrouwen van je kopers. Om je hierbij te helpen, adviseert een keurmeester je kosteloos over een partijcontrole en krijg je concrete tips.

5 We Are Flowers

RFH photo: de nieuwe manier van productfoto’s maken

Met de nieuwe foto-app RFH photo maak je makkelijker productfoto’s. Ook geeft het inkopers een beter beeld van hun aankoop. Lees alles over RFH photo en bekijk de ervaringen van tulpenkweker René Appelman en inkoper Hendrik Breetvelt.

220419 EK RFH photo Thumbnail

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder

Gerelateerd nieuws