Royal FloraHolland | Strategie en dienstverlening
Strategie Digitale marktplaats in ontwikkeling

Strategie en dienstverlening

Van fysieke marktplaats naar digitaal platform

Onze coöperatie ontwikkelt zich verder als internationaal leidende sierteeltmarktplaats met een digitaal platform en fysieke hubs. Hier brengen we kwekers en kopers samen en realiseren we optimale prijsvorming tegen zo laag mogelijke kosten. Waarbij het hart nog altijd de vereniging is van kwekers, met een bedrijf.

Stap voor stap op weg met onze strategie

Op de volgende manieren geven we invulling aan ons toekomstperspectief: door makkelijk handelen, passende logistiek en slim ondernemen stap voor stap vorm te geven.

Makkelijk handelen

We brengen vraag en aanbod digitaal en fysiek samen op een grote internationale marktplaats. Een marktplaats waar je zaken kan doen via de (digitale) klok, Klokvoorverkoop, Direct Bieden in Floriday of directe handel. Waar je wordt geholpen met promotietools, voorraad- en orderbeheer en handige functies en apps die het zakendoen gemakkelijker maken.

Passende logistiek

Logistiek die met je meebeweegt of het nu gaat om het afleveren of bezorgen van bloemen en planten van klok naar box, van kweker naar veiling of direct naar de koper. We leveren jouw producten correct af op de afgesproken tijd en gewenste locatie. Ons doel is om logistieke stromen zo slim mogelijk te maken.

Slim ondernemen

Ondernemen vergt tijd en aandacht, naast kennis van diverse onderwerpen en processen. Bij zakendoen en ondernemen komt veel kijken, zoals betalingszekerheid, inzicht in marktontwikkelingen, uitbreiding van bedrijfsruimtes en marketingcapaciteit. Daarom helpen wij kwekers en kopers met een breed palet aan diensten op het gebied van betalen, advies en beurzen en vastgoed, om zo slim en zeker mogelijk te kunnen ondernemen.

Stap voor stap

Makkelijk handelen

Bij ons worden vraag en aanbod van sierteeltproducten digitaal en fysiek bij elkaar gebracht. Het in- en verkopen van bloemen en planten is constant in beweging. We investeren continu in de verbetering en vernieuwing van onze handelsmogelijkheden.

lees meer

Passende logistiek

Logistiek die met je meebeweegt of het nu gaat om het afleveren of bezorgen van bloemen en planten van klok naar box, van kweker naar veiling of direct naar de koper.

lees meer

Slim ondernemen

Bij ondernemen en zaken doen komt veel kijken, zoals betalingszekerheid, inzicht in marktontwikkelingen, uitbreiding van bedrijfsruimte en marketingcapaciteit. Wij helpen kwekers en kopers met een breed palet aan diensten om zo slim en zeker mogelijk te kunnen ondernemen.

lees meer

Het laatste nieuws