Slim ondernemen | Inkopen | Royal FloraHolland
Foto banner

Slim ondernemen

Jij neemt dagelijks beslissingen om je bedrijf te laten groeien. Wij bieden moderne betaaloplossingen, advies en bedrijfsruimtes op onze hubs om slim en efficiënt te ondernemen.

Slim ondernemen vandaag

Je koopt het grootste en breedste aanbod bloemen en planten bij Royal FloraHolland. Ook onderneem je slim met onze handige betaaloplossingen. En met een eigen bedrijfsruimte op onze hubs, werk je sneller en efficiënter. Onze advies- en logistieke diensten zijn er om jou te helpen om voordelen te behalen in tijd, geld en kwaliteit. Versnel en vergroot je groeikansen.

Slim ondernemen morgen

Op ons Royal FloraHolland platform doen zich steeds weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor. Zo ontwikkelen we nieuwe adviesdiensten, betaaloplossingen en duurzaam vastgoed die je kunnen helpen bij de groei van jouw onderneming in de sierteelt. Onderneem slim, ook morgen én in de verdere toekomst.

Jouw bedrijfsruimte huren of kopen op één van onze hubs?

Jouw bedrijf op onze hub Header
Het grote voordeel is dat ik hier sneller schakel dan op afstand. Ik weet eerder welke partijen er worden verhandeld en wat de kwaliteit ervan is. Dat vergroot mijn voorsprong op de rest.
Peter Karels (Inkoper)
Huurder bedrijfsruimte op de Hub Aalsmeer
Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.
Diensten

Jouw groei, onze support

Betaal veilig en makkelijk met onze betaaloplossingen, groei slimmer met onze commerciële- en adviesdiensten.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.