Jouw bedrijf op onze hubs | Inkopen | Royal FloraHolland
Jouw bedrijf op onze hub Header

Jouw bedrijf op onze hubs

Wanneer je partijen bloemen en planten inkoopt, wil je jouw producten op een handige locatie geleverd krijgen en opslaan. Op onze hubs kun je een bedrijfsruimte of box kopen of huren.

Kopen of huren, het kan allebei

Royal FloraHolland heeft vier fysieke hubs, op strategisch gelegen locaties: Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. Naast logistieke diensten bieden deze hubs ook vastgoed- en facilitaire diensten aan. Van opslag tot verwerkingsruimte en van kantoorruimtes tot flexplekken, op onze hubs richt je je ruimte in waarbij je je ideeën en inkoopkansen benut.

Of je nu wilt kopen of huren, de keuze is aan jou. Op onze hubs heb je toegang tot ondersteunende diensten zoals het huren van extra (koel)ruimte. Door deze hubs met jou te delen, dragen we samen bij aan de groei van de sierteeltsector.

Vastgoed kopen

Ben je van plan je bedrijf uit te breiden en een eigen pand te kopen? Of zoek je naar een geschikte locatie of grond om je eigen bedrijfspand op te bouwen? Op onze hubs kun je grond of vastgoed kopen. Ook bieden we grond in erfpacht aan. De kosten variëren en hangen af van je wensen en de situatie. Onze vastgoedadviseurs staan klaar om je te informeren over beschikbare percelen grond, gebouwen of ruimtes. Neem contact op met ons Klant Contact Center of je accountmanager.

Vastgoed (tijdelijk) huren

Vind je korte levertijden en lage transportkosten belangrijk? Huur dan een bedrijfsruimte op een van onze hubs in Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk of Rijnsburg. Wij bieden je alle faciliteiten en diensten onder één dak. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en situatie. Tijdelijk huren is ook bespreekbaar. Datzelfde geldt voor flexibele huur van verwerkingsvakken en docks. Neem contact op met ons Klant Contact Center of je accountmanager.

Faciliteiten op onze hubs binnen handbereik

Op onze hubs heb je alle diensten binnen handbereik. Zo profiteer je van facilitaire diensten, zoals afvalverwerking, beveiliging, terreinonderhoud en een modern ICT-netwerk. De hubs zijn goed bereikbaar en bieden mogelijkheden om zowel met personenauto's als vrachtauto’s te parkeren. Ook is het mogelijk om privéparkeerplaatsen te huren. Heb je catering nodig? Zelfs dat regelen we voor je via onze partner Facilicom.

Altijd op de juiste hub geleverd

Als koper van bloemen en planten wil je dat onze logistiek zo goed mogelijk aansluit bij jouw processen. Op welke hub je ook gevestigd bent en waar je ook inkoopt, met Select Delivery Hub to Hub komt dat helemaal goed. Met deze service laat je jouw aankopen makkelijk en snel op de juiste hub en altijd vóór 12:00 uur afleveren. Zo gaan passende logistiek en slim ondernemen perfect samen.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.