Klokvoorverkoop | Inkopen | Royal FloraHolland
DSC6107 BW

Klokvoorverkoop

Sommige kopers willen een breed aanbod van bloemen en planten, maar wel in steeds kleinere aantallen inkopen. Met Klokvoorverkoop in Floriday koop je al vóór de start van het veilen vers klokaanbod in.

Bloemen en planten zijn al een dag voor het veilen vanaf 12:00 uur tot uiterlijk 5:55 uur beschikbaar. Je koopt het klokaanbod voor de volgende dag al in vanaf één fust. Je hebt de mogelijkheid om je inkopen direct door te zetten naar jouw webshop.

Wat bieden we jou?

  • Actueel aanbod, dagelijks beschikbaar vóór het veilen
  • Inkopen al mogelijk vanaf één fust
  • Inkopen van Klokvoorverkoop-aanbod via de Floriday Explorer

Hoe werkt het?

Vanaf 12:00 uur tot 5:55 uur koop je kleine aantallen van een klokpartij in, vóór het veilen, en tegen een prijs die de kweker bepaalt. Je ontvangt je inkopen na het veilen in je box. Aflevering van de bloemen en planten verloopt via dezelfde logistieke processen als bij de klok, tegen dezelfde voorwaarden en tarieven. Je weet hierdoor zeker dat je de producten tijdig in je box hebt.

Koppel je webshop aan Floriday en bied je inkopen via Klokvoorverkoop ook direct aan via je webshop, voordat het veilen op de klokstart. Je neemt dan alleen de producten af die je klanten bestellen.
Passende logistiek

Logistieke afhandeling

Of je nu al je bloemen en planten op de klok inkoopt, direct of juist de voorkeur geeft aan een combinatie van klok en direct: wij maken inkopen en afleveren zo eenvoudig mogelijk voor je.
Floriday Laura van der List 11

Ontdek Floriday

Bloemen en planten verkopen en inkopen vanuit één plek, dat is Floriday. Je handelt er eenvoudig en veilig al je commerciële processen af. Werk online of gekoppeld met je eigen softwarepakket.
Diensten

Jouw strategie, onze support

Wij maken het handelen makkelijk voor je. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, ontdek inkoopkansen en haal meer rendement uit je retailkanalen. Kies een dienst waar je meer over wilt weten.

Header koper worden

Ook inkopen op ons Royal FloraHolland platform?

Op ons internationale Royal FloraHolland platform vind je altijd het breedste aanbod tegen de juiste prijs. Dagelijks worden er ruim 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. Nergens anders vind je zo'n compleet assortiment. Je koopt eenvoudig in via bijvoorbeeld onze klokken of direct, bij bijna 5.000 kwekers.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven voor onze dienstverlening als koper op ons Royal FloraHolland platform.