Royal FloraHolland | Uitgesteld betalen

Uitgesteld betalen

Betaal je via een incassomachtiging? Dan kun je je aankopen, onder voorwaarden, in directe handel na 7, 14, 21 of 28 dagen betalen in plaats van binnen 24 uur. Het helpt je om jouw kredietruimte bij de bank vrij te houden voor andere investeringen.

Interesse?
Neem contact op

Voordelen

  • Betaal niet na 24 uur, maar pas na 7, 14, 21 of 28 dagen.
  • Het standaardtarief om uitgesteld te betalen is 6,50% op jaarbasis.
  • De in rekening gebrachte kosten zijn dagelijks terug te zien op je Connect factuur.

Hoe werkt het?

Als je gebruik maakt van Kopen op rekening, kun je de betaling van jouw aankopen in de directe handel, onder voorwaarden, uitstellen en niet na 24 uur maar pas na 7, 14, 21 of 28 dagen betalen. Let op, dit kan alleen als je betaalt met een incassomachtiging via Swift of SEPA. Bij betalen met een eWallet is dit niet mogelijk.

Afhankelijk van jouw handelsgedrag, de door jou afgegeven zekerheden op directe handel en jouw kredietrisicoprofiel als getoetst bij onze kredietverzekeraar, kan Royal FloraHolland je een aanbod op maat doen. Voordeel van het treffen van een regeling met Royal FloraHolland is behoud van jouw kredietruimte bij jouw bank.

Voor aanvoerders blijft ook bij Uitgesteld betalen gelden dat zij na 7 dagen 100% zekerheid hebben op jouw betaling van hun bloemen of planten.


Kopen op rekening
Je betaalt makkelijk en veilig met een SWIFT of SEPA machtiging op de grootste, wereldwijde marktplaats in sierteelt.

Wat kost het?

Aan het afhandelen van SEPA- en SWIFT-transacties zijn kosten verbonden. Bij Uitgesteld betalen, betaal je standaard 6,50% rente op jaarbasis.

Je leest meer op de Tarieven pagina onder ‘Financiële afrekening’.

Aanvragen

Maak je al gebruik van Kopen op rekening en wil je Uitgesteld betalen aanvragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center via telefoonnummer +31 88 789 89 89. Zij helpen je verder.

Nog geen klant van Royal FloraHolland?