Handelsregeling online | Royal FloraHolland

Handelsregeling online

Soms wil je gekochte bloemen of planten doorverkopen aan een collega-inkoper. Dan is het wel zo makkelijk als je deze onderlinge transacties snel en en makkelijk kunt verrekenen. Met de Handelsregeling online van Royal FloraHolland kan dat.

Interesse?
Log in en abonneer

Voordelen

  • Je verkoopt jouw producten makkelijk direct door aan collega-inkopers.
  • Je bent zeker van een snelle, efficiënte en accurate verrekening.
  • Je bespaart tijd: je hoeft zelf geen incasso-administratie bij te houden en uit te voeren.

Wat kost het?

Verkoop je bloemen of planten door aan een collega-inkoper dan betaal een klein provisiepercentage over de totale transactiekosten. Deze provisie varieert en is afhankelijk van de omvang van je onderlinge transacties op jaarbasis. Hoe hoger je omzet via Handelsregeling, hoe lager het opslagpercentage. Voor je collega-inkoper is de transactie gratis.

Hoe werkt het?

Met de Handelsregeling verreken je onderlinge transacties met collega-inkopers heel eenvoudig. Je geeft ons de onderlinge transactie elektronisch door via je eigen inkoopsoftware of het online self-service portaal. Wanneer dit gebeurt vóór 10 uur 's morgens krijgen zowel de verkopende als de kopende partij dezelfde dag al een factuur, met een heldere specificatie. De verrekening vindt plaats via de bestaande accounts van beide partijen bij Royal FloraHolland.

Vul op Mijn Royal FloraHolland het aanvraagformulier Handelsregeling in om er gebruik van te maken. Eén van onze medewerkers neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op om te controleren of je aan de voorwaarden voldoet. Daarna wordt je klantnummer opengezet voor de Handelsregeling

Veel gestelde vragen