Royal FloraHolland | eWallet

eWallet

Wil je geen borg- of bankgaranties afgeven maar wel kopen op de klok of in de directe handel? Dat kan met de eWallet. De eWallet is jouw digitale portemonnee waarmee je veilig, eenvoudig en snel een bedrag vooruit stort om al je aankopen op de klok of in de directe handel te kunnen betalen.

Interesse?
Neem contact op

Voordelen

  • 24/7 online inzicht in al jouw bij- en afschrijvingen.
  • Afrekenen met je eWallet kan in Euro’s of US Dollars.
  • Geen zekerheden als borg of bankgarantie nodig.
  • Bijschrijvingen die je voor 22.00 uur doet, zijn in principe de volgende ochtend beschikbaar. (Vertraging kan plaatsvinden afhankelijk van de snelheid van het betalingsverkeer.)
  • Je bepaalt zelf de hoogte van je stortingen.

Wat kost het?

Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de eWallet om aankopen te betalen. Wat je betaalt voor het gebruik, hangt af van het totaalbedrag (exclusief BTW) op je dagelijkse productfactuur. De actuele tarieven vind je op de pagina Tarieven onder het item financiële afrekening.

Hoe werkt het?

Met een eWallet stort je vooraf geld in een digitale portemonnee om jouw aankopen op de Klok, Klokvoorverkoop en Directe Handel te betalen. Je hoeft geen zekerheden af te geven in de vorm van borg of een bankgarantie zoals bij betalen op rekening met machtiging wel noodzakelijk is.

Je stort geld eenvoudig met een bankoverschrijving naar het rekeningnummer van je eWallet. Alleen de financiële afdeling van Royal FloraHolland en jij zijn gemachtigd om vooruit gestort tegoed uit je eWallet te onttrekken.


Goed om te weten:

  • Van het tegoed in jouw eWallet wordt altijd 25% gereserveerd om kosten voor transactieheffing, BTW en gebruik van logistieke middelen te betalen.
  • De incasso vindt binnen 24 uur na je aankoop plaats.
  • Wil je betalen met een eWallet voor Klok én Directe handel, dan heb je twee aparte eWallet’s gekoppeld aan twee verschillende administratienummers.
  • Door aankopen op de klok te betalen met je eWallet ga je akkoord met de voorwaarden van OPP en de aanvullende voorwaarden van Royal FloraHolland.
Voor de eWallet als betaaloplossing werken wij samen met het Online Payment Platform (OPP). OPP is een internationaal opererende betaaldienstverlener die de betalingen verwerkt voor klanten zoals Marktplaats, eBay, TenneT, Exact en ANWB.

Aanvragen

Ben je al klant en wil je een eWallet aanvragen. Neem dan contact op met ons Klant Contact Center via telefoonnummer +31 88 789 89 89. Zij helpen je verder.

Nog geen klant van Royal FloraHolland?