Vastgoed kopen

Wilt u groeien met uw bedrijf? En een eigen pand kopen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie of grond om daarop een eigen bedrijfspand te ontwikkelen? Op de terreinen van Royal FloraHolland bieden we u alle mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte met een eigen gezicht, nabij hét handel- en distributiecentrum van de sierteeltmarkt.

Heeft u interesse?
Bel mij

Uw voordelen

  • Uw bedrijfsruimte op een toplocatie, direct verbonden met marktplaats en distributiecentrum.
  • Korte aflevertijden en lage transportkosten van uw bloemen en planten.
  • Uw bedrijfsruimte kopen kan financieel aantrekkelijk zijn.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van uw individuele situatie en wensen.

Hoe werkt het?

We hebben op de veilinglocaties percelen voor u beschikbaar om een eigen bedrijfspand neer te zetten. Daarbij profiteert u van de logistieke voordelen van vestiging op het veilingcomplex, onder meer doordat de meeste bedrijfsgebouwen direct te verbinden zijn met de veilinggebouwen.

U geeft aan waar uw bedrijf behoefte aan heeft rondom de marktplaatsen Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg of Eelde. Onze vastgoedadviseurs adviseren u graag welke percelen grond, gebouwen en ruimtes beschikbaar zijn of vrij komen. Daarbij zetten we onze jarenlange ervaring in met vastgoed en logistiek in de sierteelt om met u mee te denken over de beste bouwkundige mogelijkheden. Samen met onze experts kunt u uw plannen vormgeven.

Belangrijke links en downloads