Royal FloraHolland | Vastgoed kopen

Vastgoed kopen

Wil je groeien met jouw bedrijf? En een eigen pand kopen? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie of grond om daarop een eigen bedrijfspand te ontwikkelen? Op de terreinen van Royal FloraHolland bieden we je alle mogelijkheden voor jouw bedrijfsruimte met een eigen gezicht, nabij hét handel- en distributiecentrum van de sierteeltmarkt.

Interesse?
Bel mij

Voordelen

  • Jouw bedrijfsruimte op een toplocatie, direct verbonden met marktplaats en distributiecentrum.
  • Korte aflevertijden en lage transportkosten van je bloemen en planten.
  • Jouw bedrijfsruimte kopen kan financieel aantrekkelijk zijn.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van je individuele situatie en wensen.

Hoe werkt het?

We hebben op de veilinglocaties percelen voor jou beschikbaar om een eigen bedrijfspand neer te zetten. Daarbij profiteer je van de logistieke voordelen van vestiging op het veilingcomplex, onder meer doordat de meeste bedrijfsgebouwen direct te verbinden zijn met de veilinggebouwen.

Je geeft aan waar jouw bedrijf behoefte aan heeft rondom de marktplaatsen Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg of Eelde. Onze vastgoedadviseurs adviseren je graag welke percelen grond, gebouwen en ruimtes beschikbaar zijn of vrij komen. Daarbij zetten we onze jarenlange ervaring in met vastgoed en logistiek in de sierteelt om met je mee te denken over de beste bouwkundige mogelijkheden. Samen met onze experts kun je jouw plannen vormgeven.

Belangrijke links en downloads