Seizoensbeurzen

Op de seizoensbeurzen van Royal Floraholland ziet u een compleet en actueel productaanbod op één plek bij elkaar. U 'proeft' wat er aan producten aan zit te komen. En u spreekt in korte tijd veel van uw bestaande leveranciers én doet nieuwe contacten op. Een ideale manier om u voor te bereiden op het komende seizoen!

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op

Uw voordelen

  • U bent in één keer op de hoogte van het nieuwste assortiment.
  • U kunt de producten direct bestellen.
  • U heeft eenvoudig toegang tot de kwekers en hun producten.
  • U vergroot uw handelsnetwerk.

Wat kost het?

De toegang tot al onze seizoensbeurzen is gratis voor klanten van Royal FloraHolland.

Hoe werkt het?

Onze seizoenbeurzen zijn stuk voor stuk echte handelsbeurzen, waar u direct zaken kunt doen. U vindt er een breed en diep assortiment aan producten. Elke beurs heeft circa 600 bezoekers en 100 exposanten.

Royal FloraHolland Winter Fair (Aalsmeer, januari)
Deze handelsbeurs geeft aan het begin van het nieuwe jaar een goed beeld van wat u het voorjaar kunt verwachten, met een breed assortiment aan boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten.

Royal FloraHolland Spring Fair (Aalsmeer, april)
De eerste lentedagen hebben zich al laten zien, dus willen mensen hun tuinen en terrassen weer zomerklaar maken. Tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair kunt u zich voorbereiden op het zomerseizoen met een overvloed aan kuip- en perkplanten.

Royal FloraHolland Autumn Fair (Naaldwijk, september)
Tijdens de Autumn Fair staan de tuin- en kamerplanten voor het najaar centraal. Met een bezoek aan de beurs heeft u direct zicht op het totale najaarsaanbod en ontmoet u kwekers. De ideale manier om u voor te bereiden op de najaarsverkoop!

Houd de agenda in de gaten voor de specifieke data van deze seizoensbeurzen.