Shipment app

Via de Shipment app kunt u eenvoudig en digitaal de controle van de aan u uitgegeven logistieke middelen van verschillende orders uitvoeren. De app maakt controle eenvoudig door direct inzicht in al uw zendingen. Per stapelwagen of CC ziet u hoeveel legborden of platen zijn toegevoegd en welke orders erop staan.

Heeft u interesse?
Meld u aan
In de eerste versie ziet u welke orders er op de stapelwagen staan en hoeveel legborden er op deze stapelwagen zijn toegevoegd. In de tweede versie worden ook de CC’s met de toegevoegde platen getoond. De app wordt steeds verder uitgebreid met gegevens over de zendingen.

Uw voordelen

  • Handig digitaal overzicht van al uw orders met de aan u uitgegeven logistieke middelen.
  • Dit maakt uw controle van logistieke middelen eenvoudig.
  • Logistieke middelen per stapelwagen of CC gegroepeerd.
  • Inzicht in welke orders er op een stapelwagen of CC staan.

Wat kost het?

Deze dienst is gratis. U kunt zich via de Mijn RFH omgeving abonneren op de Shipment app.

Hoe werkt het?

U activeert de Shipment app door in te loggen als hoofdgebruiker op Mijn Royal FloraHolland.com.

De Shipment app is een website die geopend wordt vanuit Mijn RoyalFloraHolland.com, op de site (applicatie) vindt u een overzicht van al uw verschillende zendingen en de daarbij behorende logistieke middelen en orders. In de eerste versie ziet u welke orders er op de stapelwagen staan en hoeveel legborden er op deze stapelwagen zijn toegevoegd. In de tweede versie worden ook de CC’s met de toegevoegde platen getoond. De app wordt steeds verder uitgebreid met gegevens over de zendingen.

De dienst kan aangesloten worden door de hoofdgebruiker vanuit Mijn RoyalFloraHolland.com. Het is mogelijk om een standaard gebruiker toegang geven, de standaard gebruiker ziet alle kloktransacties van alle administratienummers.