Fusten recyclebaar en meermalig

Een soepele levering begint met een goede duurzame transportverpakking (fust). Een standaardverpakking die uw producten goed en optimaal beschermd naar hun bestemming brengt en tegelijk efficiënt transport mogelijk maakt. Bij Royal FloraHolland vindt u de verpakking die past bij uw product en de behoeftes van uw klanten: voor bloemen en planten, eenmalig recyclebaar of meermalig gebruik en te huur of te koop.

Heeft u interesse?
Neem contact op

Wat kost het?

Voor elke verpakking geldt een ander tarief. Dat kan een huurtarief zijn plus statiegeld voor meermalige verpakkingen of een kooptarief bij eenmalig recyclebare verpakkingen.

Hoe werkt het?

U heeft de keuze uit transportverpakkingen in vele soorten, maten en variaties. Zoals eenmalige recyclebare bloemen- en plantendozen met verschillende afmetingen. Of meermalige emmers, rekken, bloemendozen en plantentrays.

De eenmalige recyclebare verpakkingen zijn te koop en kunt u na gebruik inleveren bij een van de milieustraten van Royal FloraHolland, dan recyclen wij deze. U kunt natuurlijk ook de eenmalige recyclebare trays zelf inzamelen en laten recyclen bij uw afvalverwerker.

De meermalige verpakkingen blijven eigendom van Royal FloraHolland. U huurt ze en betaalt statiegeld per verpakking. Na gebruik levert u het fust weer bij ons in.

U kunt op alle veilinglocaties terecht voor het ophalen of inleveren van fust: in de fustloodsen, bij de afdelingen logistieke middelen of bij de afdeling emballage.

Extra opties:

  • Mobiele inname fust (ophaaldienst in Aalsmeer, zie onder Snel naar)
  • Directe uitwisseling met kweker (subturns, zie onder Snel naar)