Royal FloraHolland | Fusten recyclebaar en meermalig

Fusten recyclebaar en meermalig

Een soepele levering begint met een goede duurzame transportverpakking (fust). Een standaardverpakking die jouw producten goed en optimaal beschermd naar hun bestemming brengt en tegelijk efficiƫnt transport mogelijk maakt. Bij Royal FloraHolland vind je de verpakking die past bij je product en bij de behoeftes van je klanten: voor bloemen en planten, eenmalig recyclebaar of meermalig gebruik en te huur of te koop.

Heb je interesse?
Neem contact op

Wat kost het?

Voor elke verpakking geldt een ander tarief. Dat kan een huurtarief zijn plus statiegeld voor meermalige verpakkingen of een kooptarief bij eenmalig recyclebare verpakkingen.

Hoe werkt het?

Je kiest uit transportverpakkingen in vele soorten, maten en variaties. Zoals eenmalige recyclebare bloemen- en plantendozen met verschillende afmetingen. Of meermalige emmers, rekken, bloemendozen en plantentrays.

De eenmalige recyclebare verpakkingen zijn te koop en lever je na gebruik in bij een van de milieustraten van Royal FloraHolland, dan recyclen wij deze. Je kunt natuurlijk ook de eenmalige recyclebare trays zelf inzamelen en laten recyclen bij een afvalverwerker.

De meermalige verpakkingen blijven eigendom van Royal FloraHolland. Je huurt ze en je betaalt statiegeld per verpakking. Na gebruik lever je het fust weer bij ons in.

Je kunt op alle veilinglocaties terecht voor het ophalen of inleveren van fust: in de fustloodsen, bij de afdelingen logistieke middelen of bij de afdeling emballage.

Extra opties:

  • Mobiele inname fust (ophaaldienst in Aalsmeer, zie onder Snel naar)
  • Directe uitwisseling met kweker (subturns, zie onder Snel naar)