Klokdistributie

U wilt aflevering, orderverwerking en transport van uw bloemen en planten goed op elkaar afstemmen. Zonder tijdsverlies. Met onze moderne systemen en logistieke middelen leveren wij na het veilen al uw klokproducten verzameld bij u af.

Heeft u interesse?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • U ontvangt uw klokproducten binnen 2,5 tot 3 uur na aankoop bij u in de box.
  • U ontvangt al uw klokaankopen gecombineerd.

Wat kost het?

Klokdistributie is onderdeel van het veilproces en is in de transactiekosten inbegrepen.

Hoe werkt het?

Na het veilen verzamelen wij uw aankopen. Kleine orders krijgt u dus niet los binnen, maar bij elkaar op een kar. Na het aankoopmoment op de klok hanteren wij voor 95% van de transacties een doorlooptijd van:

  • maximaal 2,5 uur (Aalsmeer en Rijnsburg)
  • maximaal 3 uur (Naaldwijk)

Op onze website kunt u de prognose van de eindtijden volgen. Locatie Naaldwijk biedt daarnaast een e-mailprognose eindtijden. U kunt zich hierop abonneren. Dan ontvangt u bij een vertraging van 30 minuten een e-mail met de aangepaste tijden.

Op locatie Aalsmeer kunt u kiezen voor uitsplitsing op productniveau. Ook kunnen wij uw producten groeperen op KOA-klanten (Kopen op Afstand). Wilt u ook uw directe handel laten afleveren, zodat u uw processen kunt optimaliseren en kruisende stromen in uw box kunt voorkomen? Maak dan gebruik van onze aanvullende dienstverlening Connect logistiek.