Royal FloraHolland | Reclamatietijden

Reclamatietijden logistiek

Heb je een klacht over de door Royal FloraHolland geleverde producten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Een beschadigd artikel of een bestelling waarbij te weinig, te veel of (nog) niet geleverd is, is natuurlijk heel vervelend! Net als een constatering dat de kwaliteit of sortering niet overeenkomt met de aanvoerinformatie.

Houdt bij het indienen van een logistieke reclamatie rekening met:

Logistieke reclamatietijd
Jouw klacht over de op de klok of via KVV gekochte producten kun je op alle locaties indienen tot 75 minuten na aflevering. De reclamatietijden (einde afleveren + 75 minuten) publiceren we wekelijks op de prognose start- en eindtijden pagina.

Een logistieke reclamatie melden
Melden doe je telefonisch bij Zoeken en Correctie (088 – 789 89 89), daar verandert niets in. Heb je gekocht op een andere locatie? Voor KOA inkopen moet je de afwijking op de locatie van aankoop aanmelden. Zodra je producten het veilingcomplex hebben verlaten, kun je geen logistieke reclamatie meer indienen. Gaat het niet om een fout of schade, maar om teveel geleverd product? Meldt dit dan ook zo snel mogelijk. Dat is voor alle partijen wenselijk.

We gaan voor je aan de slag
Laat je producten op de desbetreffende veildag door ons controleren. Na het in ontvangst nemen van de melding hebben we uiterlijk twee uur de tijd nodig om de fout te herstellen. Is de fout dan nog niet gevonden dan nemen we contact met je op om te overleggen over het vervolgproces.

Productreclamatie
Deze logistieke reclamatietijden gelden niet voor constatering kwaliteit en sortering. Daar is de meldtijd tot 16:00 uur op de dag van aankoop, met uitzondering in geval van latere eindtijden tijdens de piekperiode. Bekijk hier het aangepaste reclamatiebeleid tijdens de piek.