Royal FloraHolland | Seizoensbeurzen

Seizoensbeurzen

Op de seizoensbeurzen van Royal Floraholland zie je een compleet en actueel productaanbod op één plek bij elkaar. Je 'proeft' wat er aan producten aan zit te komen. En je spreekt in korte tijd veel van je bestaande leveranciers én doet nieuwe contacten op. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende seizoen!

Heb je interesse?
Neem contact met ons op

Jouw voordelen

  • Je bent in één keer op de hoogte van het nieuwste assortiment.
  • Je kunt de producten direct bestellen.
  • Je hebt eenvoudig toegang tot de kwekers en hun producten.
  • Je vergroot je handelsnetwerk.

Wat kost het?

De toegang tot al onze seizoensbeurzen is gratis voor klanten van Royal FloraHolland.

Hoe werkt het?

Onze seizoenbeurzen zijn stuk voor stuk echte handelsbeurzen, waar je direct zaken kunt doen. Je vindt er een breed en diep assortiment aan producten. Elke beurs heeft circa 600 bezoekers en 100 exposanten.

Royal FloraHolland Winter Fair (Aalsmeer, januari)
Deze handelsbeurs geeft aan het begin van het nieuwe jaar een goed beeld van wat je het voorjaar kunt verwachten, met een breed assortiment aan boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten.

Royal FloraHolland Spring Fair (Aalsmeer, april)
De eerste lentedagen hebben zich al laten zien, dus maken mensen hun tuinen en terrassen weer zomerklaar. Tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair bereid je je zich voor op het zomerseizoen met een overvloed aan kuip- en perkplanten.

Royal FloraHolland Autumn Fair (Aalsmeer, september)
Tijdens de Autumn Fair staan de tuin- en kamerplanten voor het najaar centraal. Met een bezoek aan de beurs heb je direct zicht op het totale najaarsaanbod en ontmoet je kwekers. De ideale manier om je voor te bereiden op de najaarsverkoop!

Houd de agenda in de gaten voor de specifieke data van deze seizoensbeurzen.