Royal FloraHolland | Shipment app

Shipment app

Via de Shipment app voer je eenvoudig en digitaal controle van aan jou uitgegeven logistieke middelen van verschillende orders uit. De app maakt controle eenvoudig door direct inzicht in al je zendingen. Per stapelwagen of CC zie je hoeveel legborden of platen zijn toegevoegd en welke orders erop staan.

Heb je interesse?
Meld je aan
In de eerste versie zie je welke orders er op de stapelwagen staan en hoeveel legborden er op deze stapelwagen zijn toegevoegd. In de tweede versie worden ook de CC’s met de toegevoegde platen getoond. De app breiden we steeds verder uit met gegevens over de zendingen.

Jouw voordelen

  • Handig digitaal overzicht van alle orders met de aan jouw uitgegeven logistieke middelen.
  • Dit maakt jouw controle van logistieke middelen eenvoudig.
  • Logistieke middelen per stapelwagen of CC gegroepeerd.
  • Inzicht in welke orders er op een stapelwagen of CC staan.

Wat kost het?

Deze dienst is gratis. Je abboneert je via de Mijn RFH omgeving op de Shipment app.

Hoe werkt het?

Je activeert de Shipment app door in te loggen als hoofdgebruiker op Mijn Royal FloraHolland.com.

De Shipment app is een website die opent vanuit Mijn RoyalFloraHolland.com. Op de site (applicatie) zie je een overzicht van al je verschillende zendingen en de daarbij behorende logistieke middelen en orders. In de eerste versie zie je welke orders er op de stapelwagen staan en hoeveel legborden er op deze stapelwagen zijn toegevoegd. In de tweede versie worden ook de CC’s met de toegevoegde platen getoond. De app breiden we steeds verder uit met gegevens over de zendingen.

De dienst sluit je aan als hoofdgebruiker vanuit Mijn RoyalFloraHolland.com. Het is mogelijk om een standaardgebruiker toegang geven. Deze standaardgebruiker ziet alle kloktransacties van alle administratienummers.