Royal FloraHolland | Samen met jou vooruitgaan
240213 EK RFH koepelverhaal fotoheader 1612x820

Samen met jou vooruitgaan

Alleen samen met jou – lid, kweker, koper en medewerker – kan Royal FloraHolland de ambitie waarmaken om hét internationale sierteeltplatform van de toekomst te zijn. Met de campagne ‘Samen met jou’ laten we via persoonlijke verhalen hoe we daar naartoe op weg zijn.

De wereld verandert razendsnel. En Royal FloraHolland verandert mee. Dat doen we samen met onze (leden)-kwekers, kopers en medewerkers. Zo houden we de coöperatie sterk en blijven we een leidende sierteeltmarktplaats, waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden en streven naar een optimale prijs tegen zo laag mogelijke kosten. Met onze drie klantbeloftes creëren we kansen voor duurzaam succes. Vanuit onze duurzame ambitie ‘Samen groener groeien’ verduurzamen we de coöperatie. We stimuleren dat ook onder kopers, kwekers en in de sierteeltketen in het algemeen. Dat zie je terug in onze dienstverlening:

Samen met jou makkelijk handelen

In- en verkopen zoals jij dat wilt. Handel dagelijks met onze betrouwbare in- en verkoopmethoden op het internationale digitale sierteeltplatform Floriday. Je vindt bij ons het breedste en diepste assortiment aan bloemen en planten ter wereld.

Preview DSC6107 BW

Samen met jou het logistieke proces optimaliseren

Logistiek die met je meebeweegt. Royal FloraHolland biedt logistiek die met je meebeweegt. Jij bepaalt zelf hoe je jouw bloemen of planten verkoopt. De logistieke afhandeling regel je eenvoudig met onze complete logistieke oplossingen die naadloos passen bij jouw bedrijf.

Preview OSO aanvoeren1

Samen met jou slim ondernemen

Kwekers en kopers bieden we verschillende diensten en advies aan op het gebied van betalen, verkopen van jouw bloemen of planten en bedrijfsruimtes op onze hubs. Zo helpen we je om slim en betrouwbaar te ondernemen.

Slim ondernemen campagnebeeld

Stappen op weg naar de toekomst

Samen met jou maken we onze ambities waar en zetten we de stappen op weg naar de toekomst. Via verhalen nemen we je mee in de stappen die we zetten op onze weg naar een toekomstbestendig en duurzaam Royal FloraHolland platform. Onze gezamenlijke toekomst geven we zo steeds meer vorm. We horen dan ook graag wat jouw ambities zijn en waarmee we jou vooruithelpen!

In de reeks ‘Samen met jou’ lees je persoonlijke verhalen van onze kwekers, kopers en medewerkers. Verhalen waarin zij vertellen over hun ambities, wensen én de uitdagingen die zij daarbij tegenkomen. Je leest in de persoonlijke verhalen ook terug hoe zij samen met ons werken aan het waarmaken van hun ambities. Connect to grow.

Passende logistiek

J

Samen met Johan het logistieke proces optimaliseren

Een goede samenwerking met Royal FloraHolland is belangrijk om klanten tijdig te beleveren, vindt Johan van Barneveldt, directeur van Agora Group. En daarin blijft er werk aan de winkel, want tijdig leveren en processen op elkaar afstemmen zorgt ook voor uitdagingen. Benieuwd naar het verhaal van Johan?

Bekijk de video
Floris Holland

"Je kan alleen maar samen een winnend team zijn" — Johan, Agora Group

Wij zijn bij Agora eigenlijk compleet afhankelijk van Royal FloraHolland. Klanten verwachten van ons dat ze tijdig geleverd worden. We praten met Johan van Barneveldt over passende logistiek.

Bekijk de korte video
Preview DSC7064 BW 1

Samen met jou op weg naar een slimmere, klantgerichte logistieke keten

Met de uitdagingen van vandaag begrijpen wij als geen ander dat logistiek flexibel, efficiënt en betrouwbaar moet zijn. Logistiek verbindt de hele keten, van kweker tot koper. Als spin in het web ziet Royal FloraHolland kans om die keten samen met logistieke partners, kwekers & kopers slimmer en meer klantgericht te organiseren.

Lees het artikel

Makkelijk handelen

240213 EK RFH makkelijk handelen intranet zonder 775x417px alex

Samen met Alex verder digitaliseren

Plantenkwekerij Piet Vijverberg uit Monster is altijd al volop bezig geweest met automatiseren en het digitaliseren van hun productie en processen. Alex geeft een inkijkje in de dagelijkse praktijk en laat zien hoe digitalisering zijn leven makkelijker maakt.

Bekijk de video
DSC7307 1

"Digitalisering is actueel en heel erg nodig binnen het bedrijf.” — Alex Duindam, kwekerij Piet Vijverberg

Een kweker die zich van huis uit hard maakt voor digitale verbetering van de handel is kwekerij Piet Vijverberg. We praten met Alex Duindam over zijn recente ervaringen met digitalisering, en over Floriday.

Bekijk meer

Meer verhalen van kwekers en kopers