Passende logistiek | Samen met jou | Royal FloraHolland
Michiel

Samen met jou het logistieke proces optimaliseren

Logistiek die met je meebeweegt. Royal FloraHolland biedt logistiek die met je meebeweegt. Jij bepaalt zelf hoe je jouw bloemen of planten verkoopt. De logistieke afhandeling regel je eenvoudig met onze complete logistieke oplossingen die naadloos passen bij jouw bedrijf.

Passende logistiek

Samen met Michiel de logistiek van morgen vormgeven

Het is belangrijk dat we met elkaar beseffen dat de wereld steeds digitaler wordt, vindt Michiel Holtman Logistiek development specialist bij Royal FloraHolland. “De directe handel, de daghandel, wordt steeds groter. Om betrouwbare en voorspelbare logistiek te blijven leveren, moeten we op (digitale) ontwikkelingen acteren".
Passende logistiek

Samen naar een slimme logistieke keten

Chief Operations Officer Leendert-Jan Plaisier vertelt: “Onderdeel van onze strategie is om onze logistiek zo in te richten dat we met de wensen en behoeften van kwekers en kopers kunnen meebewegen. Een voorbeeld is de wens van kopers om zelf het aflevermoment te bepalen. Of de voorkeur van kwekers om producten voor klok en direct gecombineerd aan te voeren, of de logistiek zelfs geheel uit handen te geven.”

Samen werken aan passende logistiek

Gert Jan van der Vijver, directeur bij Floral Sourcing en Bloemengroothandel Van der Vijver vertelt: “Royal FloraHolland is een stabiele partner voor ons. De communicatie verloopt soepel, we worden op tijd op de hoogte gesteld van veranderingen en hebben fijn contact met het Klant Contact Center. Verder is er veel aandacht voor procesverbetering. Dit helpt ons om een professionele organisatie op te bouwen. Dankzij de samenwerking kunnen we onze klanten tijdig bedienen.”