Jouw verkoopsucces valt of staat met betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Kopers vertrouwen er immers op dat je levert wat je belooft. Met de RFH photo app regel je het met het grootste gemak. Maak voortaan moeiteloos hoogwaardige foto's en laat je assisteren door de automatische controle aan de hand van de fotovoorschriften. Wil je meer foto's van één product maken? Ook dat doe je met RFH photo. Met hetzelfde gemak regel je de koppeling van je foto's met Floriday: RFH photo verzorgt dit geheel automatisch.

Direct starten

Om te starten met de app heb je een Floriday-account nodig. Heb je nog geen Floriday-account? Maak dan hier dan eerst een account aan. Ga daarna verder met de volgende stappen:
  • Ga naar floriday.io en log in.
  • Ga naar Instellingen > Apps en koppelingen > Zoek op RFH photo > Druk op Applicatie toevoegen. Je hebt nu op je computer een snelkoppeling gemaakt naar RFH photo. Je vindt deze altijd terug als je de app store van Floriday opent. Na het koppelen van de app kun je ook meteen naar photo.floriday.io gaan en direct aanmelden met uw Floriday account.
  • Op je smartphone kun je ook een snelkoppeling op je eigen bureaublad maken, zodat RFH photo bijna op dezelfde manier werkt als een app die je zelf installeert vanuit Google Play of de Apple Store.
    • Android: Open photo.floriday.io in je (Chrome) browser, ga naar de drie streepjes voor de browser instellingen en klik op '(Pagina) toevoegen aan het startscherm'.
    • iOS: Open photo.floriday.io in Safari, Tik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog), scroll omlaag om de extra opties te openen en tik op de optie 'Zet op beginscherm'.

Tulpenkweker René Appelman: “Ik raad iedereen de RFH photo app aan”

De RFH photo app is een tool voor zowel kwekers als kopers. Kwekers kunnen er zelf hoge kwaliteit foto’s mee maken voor de producten die ze veilen op de klok. En kopers kunnen diezelfde foto’s gebruiken bij de inkoop om een heel goed beeld te krijgen van de partijen die geveild worden.

Martien Röling, Product Owner bij Royal FloraHolland, houdt zich bezig met de ontwikkeling van de RFH photo app en legt in de video in het kort uit hoe de app werkt. “We merken dat kopers de behoefte hebben om iedere dag een echte foto van het product te hebben, dus geen catalogus-foto. De photo app is daar een handig middel voor om iedere dag heel snel en makkelijk een actuele foto te maken.”

Voor tulpenkweker René Appelman is het belangrijk dat er een goede foto is, zodat kopers precies kunnen zien hoe zijn tulpen ‘aanvoelen’. “Daarom maak ik iedere dag een nieuwe foto. Het scheelt veel tijd als kopers niet meer naar de veiling hoeven en kunnen kopen op afstand.” Hij vindt de app makkelijk in het gebruik. “Ik hang de veilingbrieven aan de kar, pak de app erbij, maak een foto, scan de veilingbrief en dan koppelt de app de foto automatisch. Zo simpel. Ik raad het iedereen aan om van deze app gebruik te maken.”

Meer informatie