RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto’s is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto’s maken makkelijker en biedt betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen.

Voor kwekers: gemak en kwaliteit voor uw productfoto’s

Uw verkoopsucces valt of staat met betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Uw kopers vertrouwen er immers op dat u levert wat u belooft. Met de RFH photo app regelt u het met het grootste gemak. Maak voortaan moeiteloos hoogwaardige foto's en laat u assisteren door de automatische controle aan de hand van de fotovoorschriften. Wilt u meer foto's van één product maken? Ook dat doet u met RFH photo. Met hetzelfde gemak regelt u de koppeling van uw foto's met Floriday: RFH photo verzorgt dit geheel automatisch.

Ervaring uit de sector

Tulpenkweker René Appelman: “Ik raad iedereen de RFH photo app aan”

Voor kopers: betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen

Een succesvolle aankoop begint bij betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Met meer beelden per product én hogere beeldkwaliteit krijgt u extra zekerheid vooraf. RFH photo is voor u dé tool om tijdens het veilen een beter beeld te krijgen van de producten die langskomen op de klok.

Koop in via KOA en bekijk met RFH photo op een tweede device (tablet, laptop of telefoon) de foto’s van het huidige of eerstvolgende te veilen product. Zo kunt u met RFH photo op meerdere klokken meekijken naar de productfoto’s. Benut de vrijheid om verschillende typen foto’s te kiezen die u wilt zien. De foto’s die kwekers maken met RFH photo, kunt u nu al via FloraMondo in hoge kwaliteit bekijken. Deze kunt u markeren tijdens uw veilvoorbereiding en in Klokvoorverkoop.

Ervaring uit de sector

Inkoper Hendrik Breetvelt: “Ik zou niet meer zonder RFH photo app kunnen”

Heeft u vragen over RFH photo?

Bekijk onze Vraag en antwoord onderaan deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Vraag en antwoord