Royal FloraHolland apps

Bekijk hier het complete overzicht van de beschikbare apps van Royal FloraHolland.

RFH News

De app ondergaat een metamorfose. De nieuwe app wordt uitgebreider en biedt meer mogelijkheden; met deze 'RFH news' app blijft u makkelijk op de hoogte van Royal FloraHolland. Dit kunt u straks op de app vinden:

  • Nieuws en mededelingen van Royal FloraHolland.
  • Storingen en onderhoudsberichten (inclusief de mogelijkheid om op de hoogte te blijven over de voortgang van de storing)
  • Agenda en events.
  • Het is straks ook mogelijk om berichten te delen op social media.

De bekende Royal FloraHolland app komt hiermee te vervallen. Wij adviseren u om per 30 augustus de oude app te verwijderen en de nieuwe app te installeren via de website (news.royalfloraholland.com) of direct via Google Play Store of de Apple App Store.

Fust Online Webapplicatie

Wilt u fust ophalen of inleveren? Dit kondigt u altijd vooraf digitaal en eenvoudig aan via Fust Online. Ook kunt u tot drie maanden uw fusttransacties inzien.

RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto's is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto's maken makkelijker.