Royal FloraHolland apps | Royal FloraHolland

Royal FloraHolland apps

Bekijk hier het complete overzicht van de beschikbare Apps van Royal FloraHolland.

RFH news app

Geen belangrijk nieuws meer missen en meteen profiteren van de vele voordelen die onze app biedt? Download de RFH news app vandaag nog via:

App Store
Google Play

Op zoek naar actuele informatie over Royal FloraHolland en de sierteeltsector? De RFH news app is een must-have voor kwekers, kopers en geïnteresseerden. De RFH news app is uitgebreid met push-notificaties. Dit betekent dat je via een pushmelding op je telefoon direct op de hoogte gebracht wordt van belangrijke nieuwsupdates en storingen. Zo ben je altijd direct op de hoogte. De RFH news app heeft een scala aan voordelen:
  • Eenvoudig inzicht in eventuele storingen en push-notificaties bij storingen
  • Actuele prognose eindtijden altijd bij de hand
  • Elke dag het laatste nieuws op zak. Eenvoudig te bekijken via je mobiel
  • Relevant nieuws op basis van de interessegebieden die jij opgeeft
  • Positief gewaardeerd in onderzoek

Fust Online Webapplicatie

Wil je fust ophalen of inleveren? Dit kondig je altijd vooraf digitaal en eenvoudig aan via Fust Online. Ook kun je tot drie maanden jouw fusttransacties inzien.

RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto's is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto's maken makkelijker.