Royal FloraHolland apps

Bekijk hier het complete overzicht van de beschikbare apps van Royal FloraHolland.

RFH news App

Op zoek naar actuele informatie over Royal FloraHolland en de sierteeltsector? De RFH news App is een must-have voor kwekers, kopers en geïnteresseerden. De RFH news app is uitgebreid met push-notificaties. Dit betekent dat je via een pushmelding op je telefoon direct op de hoogte gebracht wordt van belangrijke nieuwsupdates en storingen. Zo ben je altijd direct op de hoogte. De RFH news App heeft een scala aan voordelen:
  • Elke dag het laatste nieuws op zak. Eenvoudig te bekijken via je je mobiel
  • Actuele prognose eindtijden altijd bij de hand
  • Eenvoudig inzicht in eventuele storingen en push-notificaties bij storingen
  • Relevant nieuws op basis van de interessegebieden die jij opgeeft
  • Positief gewaardeerd in onderzoek
Geen belangrijk nieuws meer missen en meteen profiteren van de vele voordelen die onze App biedt? Download de RFH news App vandaag nog via:

Fust Online Webapplicatie

Wilt u fust ophalen of inleveren? Dit kondigt u altijd vooraf digitaal en eenvoudig aan via Fust Online. Ook kunt u tot drie maanden uw fusttransacties inzien.

RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto's is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto's maken makkelijker.