RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto’s is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto’s maken makkelijker en biedt betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen.

Start direct met RFH photo

  • Ga naar floriday.io en log in.
  • Ga naar Instellingen > Apps en koppelingen > Zoek op RFH photo > Druk op Applicatie toevoegen. U heeft nu op uw computer een snelkoppeling gemaakt naar RFH photo. U vindt deze altijd terug als u de app store van Floriday opent. Na het koppelen van de app kunt u ook meteen naar photo.floriday.io gaan en direct aanmelden met uw Floriday account.
  • Op uw smartphone kunt u ook een snelkoppeling op uw eigen bureaublad maken, zodat RFH photo bijna op dezelfde manier werkt als een app die u zelf installeert vanuit Google Play op de Apple Store.
  • Android: Open photo.floriday.io in uw (Chrome) browser, ga naar de drie streepjes voor de browser instellingen en klik op '(Pagina) toevoegen aan uw startscherm'.
  • iOS: Open photo.floriday.io in Safari, Tik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog), scroll omlaag om de extra opties te openen en tik op de optie 'Zet op beginscherm'.
  • Nog geen Floriday-account? Maak een account aan via www.floriday.io/aanmelden.

Voor kwekers: gemak en kwaliteit voor uw productfoto’s

Uw verkoopsucces valt of staat met betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Uw kopers vertrouwen er immers op dat u levert wat u belooft. De RFH photo app is dé tool waarmee u dat met het grootste gemak regelt.

Maak voortaan moeiteloos hoogwaardige foto's en laat u assisteren door de automatische controle aan de hand van de fotovoorschriften. De foto-app maakt het regelen van betrouwbare kwaliteitsfoto's makkelijker dan ooit.

Wilt u meer foto's van één product maken? Ook dat kunt u doen met RFH photo. Met hetzelfde gemak regelt u de koppeling van uw foto's met Floriday: RFH photo verzorgt dit geheel automatisch. De RFH photo app maakt het regelen van betrouwbare kwaliteitsfoto’s makkelijker dan ooit.

Heeft u een Floriday-account?
Voor het gebruik van RFH photo heeft u een Floriday-account nodig.

Instructies voor kwekers: video's en folder

Bekijk alle video's en de folder voor een complete instructie voor het gebruik van RFH photo.


Instructiefolder voor kwekers

Voor kopers: betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen

Een succesvolle aankoop begint bij betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Met meer beelden per product én hogere beeldkwaliteit krijgt u extra zekerheid vooraf. RFH photo is voor u dé tool om tijdens het veilen een beter beeld te krijgen van de producten die langskomen op de klok.

Koop in via KOA en bekijk met RFH photo op een tweede device de foto’s van het huidige of eerstvolgende te veilen product. Bekijk de met RFH photo gemaakte foto’s in hoge resolutie op het device van uw voorkeur, bijvoorbeeld tablet, laptop of telefoon. Zo kunt u met RFH photo op meerdere klokken meekijken naar de productfoto’s.

Benut de vrijheid om verschillende typen foto’s te kiezen die u wilt zien. De foto’s die kwekers maken met RFH photo, kunt u nu al via FloraMondo in hoge kwaliteit bekijken. Deze kunt u markeren tijdens uw veilvoorbereiding en in Klokvoorverkoop.
Heeft u een Floriday-account?
Voor het gebruik van RFH photo heeft u een Floriday-account nodig.

Instructies voor kopers: video's en folder

Bekijk alle video's en de folder voor een complete instructie voor het gebruik van RFH photo.


Instructiefolder voor kopers

Heeft u vragen over RFH photo?

Bekijk onze Vraag en antwoord onderaan deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Vraag en antwoord