Lavendel Plus Roy Heestermans 02

Floriday

Hét platform van de sierteeltsector

Floriday is het digitale platform van de sierteeltsector. Hier brengen we het bloemen- en plantenaanbod van kwekers en kopers bij elkaar en ondersteunen we de handel.

Wil je aan de slag met Floriday?
www.floriday.com

Wat is Floriday?

Floriday is dé centrale plek waar commerciële en logistieke processen worden afgehandeld. Met Floriday maken we de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger. Met één open platform waar kwekers, kopers, dienstverleners (zoals handelsagenten en transporteurs) en softwareleveranciers samen komen. We werken continu samen met alle spelers uit de sector aan de ontwikkeling van het platform. We gebruiken hierbij de nieuwste technieken (API-koppelingen) om zo samen de digitale infrastructuur voor de sector neer te zetten.

Floriday voor kwekers

Als kweker in de sierteeltsector verhandel je bloemen- en plantenaanbod via het toekomstgerichte digitale platform Floriday. Je aanbod en orders staan centraal op één plek. Via Floriday heb je toegang tot de grootste sierteelt afzetmarkt ter wereld. Daarnaast zorgt Floriday voor efficiënte oplossingen op commercieel en logistiek vlak. Het biedt onder andere een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met kopers en oplossingen voor kleinere bestellingen. Log in op het platform om met Floriday te werken. Ook een API-koppeling met je softwarepakket is mogelijk.

Addie Groen Phalaenova 01

Floriday voor kopers

Als koper in de sierteeltsector koop je bloemen-en plantenaanbod lokaal of wereldwijd in via het digitale platform Floriday. Via het platform heb je direct toegang tot het meest actuele en correcte aanbod. Na het maken van connecties, kun je hier direct online op bestellen. Hiermee krijg je betrouwbare productinformatie, inzicht in certificeringen, de mogelijkheid om bestellingen te volgen. Ook bespaar je op logistiek voor kleine bestellingen. Werken met Floriday kan door in te loggen in het platform of via een API-koppeling met je softwarepakket.

DTZ4137 1024 ù600

Floriday voor agenten en softwareleveranciers

Dienstverleners zoals agenten werken via Floriday voor kwekers die bij hen aangesloten zijn. Hiermee neem je diensten voor kwekers uit handen en regel je eenvoudig commerciële en/of logistieke handelingen voor deze kwekers. Binnen de dienstverlener functies in Floriday beschik je over alle kweker functionaliteiten met een voorraad van verschillende kwekers op één voorraadlocatie, handel je leveringen af en initieer je (handmatig) binnenmelden en goederen verplaatsen. Vanuit de dienstverlenersrol wissel je eenvoudig tussen kwekers en is het beheer van rollen en rechten mogelijk.

07 A9733 JEM id sept 2017 034 3 1380 1080

Samen ontwikkelen

In de ontwikkeling van Floriday worden kwekers, kopers, agenten en softwareleveranciers op continue basis betrokken bij de totstandkoming van nieuwe functies. Gebruikers nodigen we uit hun bijdrage aan deze ontwikkeling te leveren. Hoe gaat dat in zijn werk? Kwekers of kopers die een wens hebben voor een functie of onderdeel in Floriday, geven dit aan op de routekaart in Floriday. Iedere gebruiker kan een stem uitbrengen op de ingediende wens. Het totaal aantal stemmen bepaalt onder andere de prioritering van de ontwikkeling van het platform. Naast deze stemmen wordt de ontwikkelkalender van Floriday ook bepaald door onder andere technische verbeteringen, systeemonderhoud en functies die zorgen voor verdere innovatie van het platform. Zo ontwikkelen we samen met onze gebruikers!

Meer informatie Floriday

De voordelen van Floriday

Ontdek de voordelen van het digitale platform voor kopers, kwekers en softwareleveranciers.

WWW.FLORIDAY.IO

Floriday workshops

Meld je aan voor een koper of kwekerworkshop en ontdek de mogelijkheden van Floriday.

WWW.FLORIDAY.IO/WORKSHOPS

Neem contact op met Floriday

De supportafdeling van Floriday helpt je graag met je vragen. De supportafdeling van Floriday is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

WWW.FLORIDAY.IO/SUPPORT-CENTER

Kwekerij Houwenplant over het gebruik van Floriday

HouwenPlant B.V: “Wij maken gebruik van bijna alle functies binnen Floriday en zijn behoorlijk actief. Elke dag zie ik wel weer een of meerdere nieuwe connecties toegevoegd worden via ons netwerk en merk ik dat steeds meer bedrijven een kijkje nemen en bestellingen plaatsen via onze winkel in Floriday. De handel vereist snelheid en betrouwbaarheid en ook dit is gewoon een gewenningsproces.”

Bakker.com over het gebruik van Floriday

Bakker.com: “Door een connectie via Floriday te maken met kwekers kunnen we snel inkopen. Het sourcen van producten wordt hierdoor heel gemakkelijk en consumenten weten precies wat ze van Bakker.com kunnen verwachten. Dankzij Floriday hebben we digitaal zicht op alles. Hoe zit het contract in elkaar? Wordt er een verbetering qua beschikbaarheid gemaakt? Voordat we een kweker spreken, weten we meer dan voorheen."

Gerelateerd nieuws