RFH photo

Onze marktplaats digitaliseert en internationaliseert. Betrouwbare productfoto’s zijn daarom cruciaal. De kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen moet beter. Daarom ontwikkelden we een foto-app: RFH photo. Met de nieuwe foto-app is productfoto’s maken makkelijker. Ook zorgt het voor een betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen.

Voor kwekers: gemak en kwaliteit voor productfoto’s

Je verkoopsucces valt of staat met duidelijke, natuurgetrouwe productfoto’s. Je kopers vertrouwen erop dat je levert wat je belooft. Met de RFH photo app regel je dat met het grootste gemak. Maak voortaan moeiteloos hoogwaardige foto's en laat je assisteren door de automatische controle op de fotovoorschriften. Maak je meerdere foto's van één product? Ook dat is simpel met RFH photo. Met hetzelfde gemak regel je de koppeling van je foto's met Floriday: RFH photo doet dit helemaal automatisch.

Voor kopers: betere kwaliteit productfoto’s voor en tijdens het veilen

Een succesvolle aankoop begint bij duidelijke, natuurgetrouwe productfoto’s. Met meer beelden per product én hogere beeldkwaliteit krijg je extra zekerheid vooraf. RFH photo is dé tool om tijdens het veilen een beter beeld te krijgen van de producten die langskomen op de klok.

Koop in via KOA en bekijk met RFH photo op een tweede device (tablet, laptop of telefoon) de foto’s van het huidige of eerstvolgende te veilen product. Zo kijk je met RFH photo op meerdere klokken mee naar de productfoto’s. Benut de vrijheid om verschillende typen foto’s te kiezen die je wil zien. De foto’s die kwekers maken met RFH photo, bekijk je nu al via FloraMondo in hoge kwaliteit. Deze markeer je tijdens je veilvoorbereiding en in Klokvoorverkoop.

Rode kruizen weg; zorg voor een goede aanvoer foto

Juiste productinformatie en realistische foto’s zijn van cruciaal belang voor het goed functioneren van de marktplaats. Ze verbeteren de inkoopbeleving van kopers bij het veilen en daardoor optimale prijsvorming voor kwekers. Dit is belangrijk in een wereld die verder digitaliseert en internationaliseert. Komende maand zetten we hierin een nieuwe stap.

De afdeling kwaliteit van Royal FloraHolland heeft als belangrijk speerpunt het verbeteren van de betrouwbaarheid van de aanvoerinformatie. Een goede productfoto is daarbij essentieel. Per 1 december aanstaande kunnen medewerkers uit het team van controle en begeleiding, niet-representatieve productfoto’s aanpassen. Het gaat alleen om meegeleverde foto’s die niet de werkelijke status van de aangeboden partij weerspiegelen.

Ervaring uit de sector

Tulpenkweker René Appelman: “Ik raad iedereen de RFH photo app aan”

Ervaring uit de sector

Inkoper Hendrik Breetvelt: “Ik zou niet meer zonder RFH photo app kunnen”

Heb je vragen over RFH photo?

Bekijk alle vragen en antwoorden onderaan deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Vraag en antwoord